Vitalbix Breed en Grow

28,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Vitalbix Breed en Grow is een vezelrijke muesli speciaal bedoeld voor drachtige merries, veulens, jonge paarden (tot 3 jaar) en dekhengsten. Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers. Het is een zeer goede complete aanvulling op ruwvoer en goed te combineren met andere producten van Vitalbix. Januari 2022, wij bezorgen voer in een straal van 15 kilometer vanaf Montfoort.
SKU VB14 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Vitalbix Breed en Grow

Vitalbix Breed en Grow en een vezelrijke muesli samengesteld voor drachtige merries, veulens, jonge paarden (tot 3 jaar) en dekhengsten.  Breed & Grow is rijk aan vezels, laag in zetmeel & suikers. Het is een zeer goede complete aanvulling op ruwvoer en goed te combineren met andere producten. Een zak bevat 20 kilo.

Vitalbix Breed en Grow Voordelen

De muesli van Vitabix Breed en Grow is rijk aan vezels en laag in zetmeel en suikers. Daarnaast bevat dit paardenvoer een uitgebalanceerd gehalte goed opneembare vitaminen, mineralen en sporenelementen. Buiten dat levert de paardenmuesli gezonde energie uit vezels en vetten en ondersteund een gezonde maag-darmflora. Een zeer belangrijk voordeel van Vitalbix Breed en Grow dat het drachtige en lacterende merries in goede conditie brengt en houdt. Veulens en jonge paarden hebben baat bij deze muesli omdat het de gezonde groei stimuleert en de ontwikkeling van sterke botten, pezen en gewrichten ondersteunt. Zo wordt het risico op groeiproblemen als OCD verkleind.

Voeradvies Vitalbix Breed en Grow

Gebruik Vitalbix Breed & Grow als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Pure Lucerne+ of Vitalbix NutriMash voor extra eiwitten en calorieën. Een standaard 1 liter voerschep bevat ca. 950 gram Vitalbix Breed & Grow.

*Ondersteun drachtige en lacterende merries bij spier- en gewichtsverlies met ca. 0,5 – 1,0 kg Vitalbix Pure Lucerne+ of Vitalbix NutriMash. Verdeel Breed & Grow bij meer dan 1 kg per dag over minimaal 2 porties per dag. Dit voeradvies gaat uit van voldoende ruwvoer van goede kwaliteit. Een juiste hoeveelheid ruwvoer is de basis voor een gezond gewicht.

Vitalbix nu ook in XL box

Nieuwe service! De Vitalbix Breed & Grow XL-Box nu ook leverbaar in 400 , 500 of 750 kg. Het wordt geleverd in een stevige kartonnen doos met een hersluitbaar deksel. Door de XL-Box in te snijden kun je gemakkelijk bij het voer komen. De XL-Box wordt geleverd met inliner (plastic zak) die hersluitbaar is en wordt geleverd op een europallet. Onze klantenservice kan je er alles over vertellen.

Extra informatie

Merk

Vitalbix

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.