Vitalbix Healthy Treats

5,95

Vitalbix Healthy Treats zijn gezonde paardensnoepjes. Deze paardensnoepjes hebben een zeer laag suiker- en zetmeel gehalte en zijn ideaal als beloning na het rijden of tijdens grondwerk. Een zak bevat 1 kilo.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , , ,

Vitalbix Healthy Treats

Vitalbix Healthy Treats zijn gezonde paardensnoepjes. Deze paardensnoepjes hebben een zeer laag suiker- en zetmeel gehalte en zijn ideaal als beloning na het rijden of tijdens grondwerk. Daarnaast zitten ze boordevol rozenbottel, fenegriek, bietenpulp, lijnzaad om maar iets te noemen. Inhoud 1 kilo per zak.

Nieuw zijn de Treats Anijs

Anijs, Kamille & Weegbree, wederom een gezonde beloning én laag in suiker en zetmeel. Anijs en weegbree zijn bekend om de positieve werking op de luchtwegen. Terwijl kamille vooral prettig is voor de stijve gewrichten.

Vitalbix Healthy Horse Treats kunnen net als Vitalbix Daily Complete veilig gevoerd worden aan paarden met stofwisselingsproblemen (o.a. hoefbevangenheid, insulineresistentie, EMS) en verteringsproblemen (o.a. maagzweren, koliek, dunne mest), PPID, PSSM en zomereczeem.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Vitalbix

Inhoud

Optie

Anijs, Brandnetel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top