Vitalbix Healthy Treats

5,95

Vitalbix Healthy Treats zijn gezonde paardensnoepjes. Deze paardensnoepjes hebben een zeer laag suiker- en zetmeel gehalte en zijn ideaal als beloning na het rijden of tijdens grondwerk.

Als u dit product koopt, zult u 6 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 6 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: VBT Categorieën: , , Tags: ,

Vitalbix Healthy Treats

Vitalbix Healthy Treats zijn gezonde paardensnoepjes. Deze paardensnoepjes hebben een zeer laag suiker- en zetmeel gehalte en zijn ideaal als beloning na het rijden of tijdens grondwerk. Daarnaast zitten ze boordevol rozenbottel, fenegriek, bietenpulp, lijnzaad om maar iets te noemen.

Nieuw zijn de Treats Anijs

Anijs, Kamille & Weegbree, wederom een gezonde beloning én laag in suiker en zetmeel. Anijs en weegbree zijn bekend om de positieve werking op de luchtwegen. Terwijl kamille vooral prettig is voor de stijve gewrichten.

Inhoud 1 kilo

Vitalbix Healthy Horse Treats kunnen net als Vitalbix Daily Complete veilig gevoerd worden aan paarden met stofwisselingsproblemen (o.a. hoefbevangenheid, insulineresistentie, EMS) en verteringsproblemen (o.a. maagzweren, koliek, dunne mest), PPID, PSSM en zomereczeem.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

 

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Smaak

,

Merk

Vitalbix

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Translate »
0
Scroll naar top