Yoga for Riders

36,65

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Yoga for riders is geschreven voor wie meer zelfvertrouwen en verbondenheid wil tijdens het werken met paarden (op de grond en in het zadel). Ademhaling, energiebewustzijn, vertragen, evenwicht en symmetrie, de sleutel tot een betere communicatie en samenwerking met het paard.
SKU PA5321 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Yoga for Riders

Yoga for Riders is geschreven door yogadocent en amazone Cathy Woods. In dit boek legt ze de meditatie, bewuste ademhaling en levensstijlaspecten van yogatradities uit. Ook legt ze de verschillende houdingen uit en het nut hiervan tijdens de interactie met het paard. Het boek helpt je stapsgewijs oefeningen te doen om je kracht, flexibiliteit en balans te verbeteren.

Yoga for riders is geschreven voor wie meer zelfvertrouwen en verbondenheid wil tijdens het werken met paarden (op de grond en in het zadel). Ademhaling, energiebewustzijn, vertragen, evenwicht en symetrie, de sleutel tot een betere communicatie en samenwerking met het paard.

Details

Auteur: Cathy Woods
ISBN: 978157076971
Uitvoering: Paperback
Jaar: 2020
Aantal pagina’s: 216
Taal: Engels
Kenmerken: Paarden | Riding & Horsemanship | Pilates voor ruiters
Afbeeldingen: 175 kleurenfoto’s

Review

Tonnie Goes, yoga docente vindt het een allround en compleet boek. Een aanrader noemde zij dit boek van Cathy Woods.

Heb je ook zo’n zin in een nieuw boek over paarden? Kijk dan eens bij onze andere boeken.

Extra informatie

Taal

Engels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.