Atorka en IJRN Lustrum

Door: Yvonne van Dijk

Dinsdag 27 december vieren we dat IJRN alweer 35 jaar bestaat!

Van 14:00 uur tot 21:00 uur vindt er op het Sunrise Stables in Assen een goedgevuld programma plaats ter ere van dit jubileum. Met lezingen, clinics, stands én spetterende shows is er voor ieder wat wils. Zien we je dan?

Atorka Ruitersport heeft hier een kraam vol met Isknapar producten, waterdichte ruiter jassen en cadeautjes. Meer past er niet in een kraam en in de VITO. Dus geef tijdig (voor 24 december) je bestelling door, die nemen wij geheel vrijblijvend mee.  

Cadeaubonnen, denk aan de campagne die loopt tot 31 december 12:00 uur! Wil jij graag een dekking winnen van Vatnar of Amor, of toegangskaartjes voor WK of… koop dan een cadeaubon. Jij geeft een leuk cadeautje aan iemand en zelf maak je kans op een gave prijs. 

Wol kunnen we natuurlijk ook mee nemen, maar hiervoor graag een bestelling doorgeven.  

Bestellen kan door een mailtje te sturen aan klantenservice@atorka.nl of even te bellen, ons nummer is 0348446168. Nogmaals wij brengen alles geheel vrijblijvend mee, vooraf betalen is niet noodzakelijk. 

Tot in de Atorka kraam tijdens het IJRN lustrum!

Isknapar en Aorka

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >