Atorka Limited Editions

In 2000 zijn Hans en Yvonne van Dijk als de IJslandershop begonnen. Op de boerderij in Harmelen hadden ze naast het bedrijf met IJslandse Paarden een klein shopje. Echter deze naam gaf snel beperkingen. Vandaar dat wij uiteindelijk kozen voor de naam Atorka Ruitersport, een IJslandse naam, die Nederlands klinkt.

Bij ons vind je een enorm assortiment aan producten voor het IJslandse paard en de IJslanderruiter.

Een van onze expertises is het bestrijden van zomereczeem. Wij hebben door de jaren heen al zoveel kennis vergaard en producten geprobeerd, dat we ons met recht de zomereczeem specialist van Nederland en België kunnen noemen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan eczeemdekens en huidverzorgende producten.

Maar natuurlijk ook een grote collectie aan de typisch IJslandse Jodphur rijbroeken.

Yvonne is de drijvende kracht achter de shop. Zij is altijd op zoek naar nieuwe producten, waarbij duurzaamheid en innovatie speerpunten zijn.

Maar Hans is inmiddels ook een begrip in de IJslanderwereld. Hans is onze zadelpasser/zadelmaker. Ook zijn passie ligt bij het IJslandse paard. Hij rijdt door heel Nederland en delen van België en Duitsland om zadels aan te meten en te controleren of repareren.

Atorka logo

Aanbevolen producten

Atorka Limited Edition
Atorka Limited Edition
Atorka zadelhoes
Atorka zadelhoes
Cadeaubon Atorka
Atorka cadeaubon

Producten van Atorka

Atorka Limited Editions

Regelmatig hebben wij gave ‘Atorka’ producten die onze naam verdienen. Zoals een super fijn te dragen softshell jack voorzien van ons logo!

En wat denk je van een prachtige functionele zadelhoes?

Weet je even niet wat cadeau te geven? Geef dan onze Atorka Cadeaubon!

Atorka Limited Edition

De Atorka Limited Edition is nieuw!

Deze keer is het een super gaaf softshell jack is een comfortabel en warm softshell-mix jack wat je het hele jaar door kunt dragen. Dit trendy softshell jack is getailleerd en heeft een leuk patroon van paardenhoofdjes. Aan de mouwen zitten manchetten zodat de wind niet naar binnen waait. Dit heerlijke jack is verkrijgbaar in blauw met een wit Atorka logo en in het khaki met een beige Atorka logo op de achterkant.

Dit heerlijke jack is een limited edition. Zo lang de voorraad strekt en OP = OP!

De Atorka Zadelhoes

Wij hebben nu ook onze eigen Atorka zadelhoes! Onze zadelhoes is waterafstotend en er blijft geen ruwvoer, haren, etc. aan plakken. De binnenkant is gevoerd met goed ademend materiaal, wat zorgt voor vochtopname. Onze zadelpasser Hans is fan!

Atorka Cadeaubon

De Atorka Cadeaubon, voor als je iemand wilt verrassen en je weet niet goed weet welk cadeau je moet geven. Kies je dat leuke hoofdstel of een zak paardensnoepjes of… Eigenlijk weet je het niet, misschien is een cadeaubon dan dé oplossing.

Atorka is er voor alle liefhebbers van IJslandse paarden en zoveel meer. Cadeautips in overvloed, maar met een cadeaubon zit je altijd goed. Ook leuk als prijs voor op een wedstrijd, tijdens een evenement of als bedankje.

Online of in de shop?

Alle onze producten koop je gemakkelijk online via onze webshop.

Wil je toch liever langskomen om te kijken of te passen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze shop. Dat kan via klantenservice@atorka.nl of telefonisch +31348-446168 Dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen en te adviseren. Uiteraard staat er ook een kopje koffie klaar