BLACK FRIDAY

Het is het zover: Black Friday bij Atorka. Wij vieren dit feest 5 dagen lang, namelijk op 26, 27, 28, 29 en 30 november. Let op: voor veel producten geldt ‘op is op’. Wees er dus snel bij. Voor producten die niet op voorraad zijn geldt een langere levertijd dan normaal. Wij proberen alles binnen ca. 2 weken na te leveren. Wegens de drukte rondom black friday én door de corona-maatregelen is het enorm druk bij de (internationale) post. Iedereen doet zijn best, maar het kan zijn dat je langer dan gebruikelijk moet wachten op je pakketje. Je krijgt vanzelf een mail wanneer wij de bestelling aan PostNL hebben overgedragen. Heb je vragen over één van de acties, dan contact opnemen met onze klantenservice! Je kunt ons bereiken via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348-446168.

FAGER: 15% korting!! Alle bitten kun je op de Fager pagina vinden (klik hier)!

!!! 20% KORTING OP 1 ARTIKEL NAAR KEUZE MET CODE BF2020 (niet geldig op voer, zadels, boeken en sale. Niet icm andere codes/acties en 1x per klant).

De Black Friday Deals zijn geldig nog … dagen … uren en … minuten! 
Days
Hours
Minutes

Black Friday Deals 2020 

2 reacties op “Black Friday”

  1. Het hoofdstel is van iets gladder materiaal dan de teugels, die zijn iets stroever dan het materiaal van het hoofdstel. Een fijn hoofdstel, hoeft niet gepoetst zoals een leer hoofdstel. Fijn weekend, Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top