Black Friday 2023

Black Friday

Black Friday bij Atorka

Bijna is het zover Black Friday bij Atorka Ruitersport, wij vieren dit feest 7 dagen lang, namelijk van 20 t/m 27 november. Geen stress dus, dat hebben wij hierdoor ook niet. 

Black Friday Deals

  • We houden het simpel dit jaar!
  • Je krijgt met de code BF2023 dit jaar 20% korting op 1 product naar keuze
  • De code is niet geldig op zadels, boeken, supplementen, huidverzorgende producten, Hay Playbag en voer. De Hay Playbag heeft een eigen stapelkorting.
  • Is een product niet meer op voorraad, geen nood dan bestellen wij het voor je en sturen we het naderhand. Bestellingen gedurende Black Friday zijn vaak langer onderweg. 

Black Friday Openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 – 14:00 uur. Vanwege Black Friday zijn wij vrijdag 24 november van 09:00 – 17:00 uur geopend. Maar ook maandag 27 november zijn we open van 09:00 – 17:00 uur. 

Black Friday en Postnl

Wegens Black Friday is het enorm druk bij de (internationale) post. Iedereen doet zijn best, maar het kan zijn dat je langer dan gebruikelijk moet wachten op je pakketje. Je krijgt vanzelf een mail wanneer wij de bestelling aan PostNL hebben overgedragen. Heb je vragen over één van de acties, dan contact opnemen met onze klantenservice! Je kunt ons bereiken via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348-446168