Black friday

Het is zover: Black Friday bij Atorka.

Wij vieren dit feest 5 dagen lang, namelijk op 26, 27, 28, 29 en 30 november. Dit jaar doen we het anders dan andere jaren. Dit jaar gaan we Black Friday acties combineren met een goed doel in Nederland. Het goede doel is de Stichting CAP uit Nijmegen. Stichting CAP (Centra voor Aangepast Paardrijden) is een overkoepelende stichting voor aangepast paardrijden in de brede regio van Gelderland. Meer over CAP vind je op de facebook pagina van de stichting, hier vertellen zij ook waar ze voor sparen. 

Samen met Karlslund Riding Equipment hebben we een plan bedacht. 

Het gaat als volgt: 

Wij hebben een aantal producten geselecteerd bij Karlslund, op deze producten geven wij korting én doneren wij een bedrag aan het goede doel. Welke producten dat zijn, dat zie je hieronder!

Maar ook onze eigen IJslander spaarpot Mistur prijs € 20,00 wij doneren € 3,00 aan de stichting.

Naast deze aanbiedingen zijn ook de Hrímnir jodhpur boots aantrekkelijk geprijsd, en ook de Fager vesten Kylie en Vera shop je dit weekend met korting!

Shoppen

Vrijdag 26 en zaterdag 27 november zijn wij open van 10:00 – 16:00 uur. Tenzij de Corona maatregelen dit niet toestaan. Die volgen we op de voet en proberen deze pagina zo up to date mogelijk te houden.

Let op: voor een aantal producten geldt ‘op is op’. Wees er dus snel bij. Voor producten die niet op voorraad zijn geldt momenteel een langere levertijd dan normaal. Wij proberen alles binnen ca. 2 weken na te leveren.

Wegens de drukte rondom Black Friday én door de corona-maatregelen is het enorm druk bij de (internationale) post. Iedereen doet zijn best, maar het kan zijn dat je langer dan gebruikelijk moet wachten op je pakketje. Je krijgt vanzelf een mail wanneer wij de bestelling aan PostNL hebben overgedragen. Heb je vragen over één van de acties, dan contact opnemen met onze klantenservice! Je kunt ons bereiken via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348-446168.

Dagen
Uren
Minuten