Black Friday

BFF

We kennen allemaal de afkorting BFF wel, dit keer betekent het voor ons Black Friday Friends. We gaan er weer iets moois van maken. 

Want het is bijna zover: Black Friday bij Atorka Ruitersport, wij vieren dit feest 4 dagen lang, namelijk op 25, 26, 27 en 28 november

Black Friday Shoppen

Black Friday Ruitersport… Eques, Karlslund, Fager en Catago bieden ons mooie kortingen. Daar gaan we mee aan de slag! 

Black Friday Deals

  • 15% korting op de Karlslund Boomloze zadels, bestel snel want dit is een OP=OP artikel.
  • Vrijwel iedere dag laten wij een BF deal zien. Meestal zijn deze dan ook al te bestellen. Dit doen we om de drukte enigszins te spreiden en vertraging te voorkomen.
  • De code BF2022 geeft 20% korting op één product naar keuze. De code kan niet gebruikt worden in combinatie met andere waardebonnen en niet van toepassing op afgeprijsde producten. Helaas ook niet te gebruiken op zadels, voer, supplementen en boeken.
  • En wat we verder nog bedenken….. met bijvoorbeeld het merk Isknapar.

Black Friday Openingstijden

Wij zijn geopend vrijdag 25 én zaterdag 26 november van 09:00 – 17:00 uur. Zondag zijn we gesloten. Echter maandag zijn we ook de hele dag geopend. 

Gedurende deze dagen kun je alle leuke acties passen, proberen, voelen en kopen natuurlijk. En we verloten onder de klanten in de winkel een leuk Atorka Limited Edition product. 

Kun je niet langskomen, geen nood, want de acties vind je ook op de website natuurlijk.

Black Friday Post

Let op: voor een aantal producten geldt ‘op is op’. Wees er dus snel bij. Voor producten die niet op voorraad zijn geldt momenteel een langere levertijd dan normaal. Wij proberen alles binnen ca. 2 weken na te leveren.

Wegens de drukte rondom Black Friday is het enorm druk bij de (internationale) post. Iedereen doet zijn best, maar het kan zijn dat je langer dan gebruikelijk moet wachten op je pakketje. Je krijgt vanzelf een mail wanneer wij de bestelling aan PostNL hebben overgedragen. Heb je vragen over één van de acties, dan contact opnemen met onze klantenservice! Je kunt ons bereiken via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348-446168.17

Dagen
Uren
Minuten

Black Friday Deals 2022 ......