BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY ATORKA

Ben jij ook zo benieuwd naar onze Black Friday Deals? Check ze hier!

Vanaf donderdag, na het verzenden van de nieuwsbrief, is het zover: Black Friday bij Atorka. Wij vieren dit feest 5 dagen lang, namelijk op 26, 27, 28, 29 en 30 november. Maar let op, veel producten zijn waarschijnlijk snel uitverkocht! Ontvang je nog geen Atorka Nieuwsbrief ? Meld je dan nu aan! Je ontvangt dan een extra kortingscode én een cadeaubon t.w.v. € 7,50 (check hiervoor ook de spam map in je mail!).

Tipje van de sluier Om alvast een tipje van de sluier op te lichten… Karlslund, Catago, Tölthester én Fager hebben dit jaar weer erg leuke acties. Daarnaast ontvangt iedere klant een code waarmee je tijdens Black Friday 1 product naar keuze met een mooie korting kunt bestellen (hierop gelden enkele uitzonderingen). 

Let op: voor veel producten geldt ‘op is op’. Wees er dus snel bij. Voor producten die niet op voorraad zijn geldt een langere levertijd dan normaal. Wij proberen alles binnen ca. 2 weken na te leveren. Wegens de drukte rondom black friday én door de corona-maatregelen is het enorm druk bij de (internationale) post. Iedereen doet zijn best, maar het kan zijn dat je langer dan gebruikelijk moet wachten op je pakketje. Je krijgt vanzelf een mail wanneer wij de bestelling aan PostNL hebben overgedragen. Heb je vragen over één van de acties, dan contact opnemen met onze klantenservice! Je kunt ons bereiken via de mail klantenservice@atorka.nl of per telefoon 0348-446168.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Black Friday Deals 2020 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Translate »
0
Scroll naar top