Even voorstellen…. Atorka team

De laatste tijd hebben we veel nieuwe klanten mogen ontvangen in onze webshop. Met veel van hen hebben wij persoonlijk contact. We beantwoorden graag al jullie vragen en doen altijd ons best om jou én je paard zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Atorka Ruitersport?

Hans en Yvonne van Dijk zijn al ruim 20 jaar actief in de IJslander wereld. Zij zijn begonnen met lesgeven en een pensionstal. Later kwam hier een winkel bij, met alles voor het IJslandse paard en zijn eigenaar. Op dit moment is www.atorka.nl één van de grootste online ruitersportzaken met een assortiment voor IJslanders. Ook zijn we gespecialiseerd in producten voor paarden met zomereczeem. 

Daarnaast vind je bij Atorka een grote collectie jodhpurbroeken. Deze passen en testen we altijd zelf! Ook laten we onze klanten vaak producten uittesten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan! Yvonne houdt zich dagelijks bezig met de webshop en alles daaromheen. Heb je een specifieke vraag voor haar, mail dan naar info@atorka.nl. Hans en Yvonne hebben samen 3 IJslanders, Fákur, Hákon en de jonge IJslandse hengst Mistur van de Waaldijk. 

Hans is onze zadelpasser/zadelmaker. Ook zijn passie ligt bij het IJslandse paard. Hij rijdt door heel Nederland en delen van België en Duitsland om zadels aan te meten en te controleren of repareren. Hans van Dijk – zadelpasservice heeft een grote collectie zadels speciaal voor het IJslandse paard. Deze zadels zijn echter ook geschikt voor een aantal andere rassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PRE’s, Fjorden, Tinkers en andere koudbloeden. Het controleren en repareren is mogelijk voor alle soorten zadels en paarden. Heb je een vraag aan Hans of wil je een afspraak maken? Mail hem dan via Hans@atorka.nl of stuur een appje naar 0628713577 . Hij voorziet je graag van een passend advies!

Nike Ruhulessin is verantwoordelijk voor de klantenservice, de pakketjes, de voorraad en alles wat daar bij komt kijken. Het assortiment van www.atorka.nl groeit elke dag en is inmiddels niet meer alleen gericht op het IJslandse paard. Heb je een leuk idee voor een nieuw product in de webshop? Laat het ons gerust weten! Je kunt ons bereiken via klantenservice@atorka.nl

Ook kun je bij ons terecht met vragen over onze producten of service. We kijken er naar uit om jullie bestellingen te zien verschijnen in de webshop. We hebben allemaal een passie voor paarden en doen er alles aan om jou en je paard goed van dienst te zijn!

Het Atorka Team

Atorka team

Atorka Team
Even voorstellen... Yvonne
Atorka Team
Even voorstellen... Hans
Atorka Team
Even voorstellen... Nike

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top