Even voorstellen…. Atorka team

Door: Team Atorka

De laatste tijd hebben we veel nieuwe klanten mogen ontvangen in onze webshop. Met veel van hen hebben wij persoonlijk contact. We beantwoorden graag al jullie vragen en doen altijd ons best om jou én je paard zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar wie zijn eigenlijk de mensen achter Atorka Ruitersport?

Hans en Yvonne van Dijk zijn al ruim 20 jaar actief in de IJslander wereld. Zij zijn begonnen met lesgeven en een pensionstal. Later kwam hier een winkel bij, met alles voor het IJslandse paard en zijn eigenaar. Op dit moment is www.atorka.nl één van de grootste online ruitersportzaken met een assortiment voor IJslanders. Ook zijn we gespecialiseerd in producten voor paarden met zomereczeem. 

Daarnaast vind je bij Atorka een grote collectie jodhpurbroeken. Deze passen en testen we altijd zelf! Ook laten we onze klanten vaak producten uittesten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit zijn en lang mee gaan! Yvonne houdt zich dagelijks bezig met de webshop en alles daaromheen. Heb je een specifieke vraag voor haar, mail dan naar info@atorka.nl. Hans en Yvonne hebben samen 3 IJslanders, Fákur, Hákon en de jonge IJslandse hengst Mistur van de Waaldijk. 

Hans is onze zadelpasser/zadelmaker. Ook zijn passie ligt bij het IJslandse paard. Hij rijdt door heel Nederland en delen van België en Duitsland om zadels aan te meten en te controleren of repareren. Hans van Dijk – zadelpasservice heeft een grote collectie zadels speciaal voor het IJslandse paard. Deze zadels zijn echter ook geschikt voor een aantal andere rassen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan PRE’s, Fjorden, Tinkers en andere koudbloeden. Het controleren en repareren is mogelijk voor alle soorten zadels en paarden. Heb je een vraag aan Hans of wil je een afspraak maken? Mail hem dan via Hans@atorka.nl of stuur een appje naar 0628713577 . Hij voorziet je graag van een passend advies!

Nike Ruhulessin is verantwoordelijk voor de klantenservice, de pakketjes, de voorraad en alles wat daar bij komt kijken. Het assortiment van www.atorka.nl groeit elke dag en is inmiddels niet meer alleen gericht op het IJslandse paard. Heb je een leuk idee voor een nieuw product in de webshop? Laat het ons gerust weten! Je kunt ons bereiken via klantenservice@atorka.nl

Ook kun je bij ons terecht met vragen over onze producten of service. We kijken er naar uit om jullie bestellingen te zien verschijnen in de webshop. We hebben allemaal een passie voor paarden en doen er alles aan om jou en je paard goed van dienst te zijn!

Het Atorka Team

Atorka team

Even voorstellen... Yvonne
Even voorstellen... Hans
Even voorstellen... Nike

Meer blogs