Fager bestaat 5 jaar en dat vieren wij

Door: Yvonne van Dijk

Fager bestaat 5 jaar en dat vieren wij

Wat gaat de tijd snel, Fager bestaat deze zomer al weer 5 jaar en dat vieren zij en wij van 10 – 17 juli a.s. En niet te zuinig ook! Je krijgt in deze periode 20% korting op je FAGER bit. 

Fager is één van de bedrijven rechtstreeks aan onze klanten stuurt, mochten wij het product niet op voorraad hebben. Gedurende deze feestelijke periode verwachten wij dat de leveringen iets langer op zich laten wachten.

Alle Fager bitten zijn te bestellen en te leveren via ons. Ook de bitten die nog niet op onze site staan. Watertrensen / bustrensen / IJslandse bitten / werkelijk alles is altijd via ons te bestellen.  

Bitfitter

En weet je niet welk bit te kiezen? Wellicht helpt deze blog je met het maken van een keus of neem contact op met een bitfitter. Wij werken graag met Géraldinne Vandenvenne van Equibitfit.com uit België. Zij komt ook voor een consult naar Nederland. 

LET OP: vanwege hygiënische redenen en eventuele beschadigingen mogen bitten niet geruild worden.

Bianca titanium dubbel gebroken bustrens
Sally baby fulmer met koper rolletje

Fager Bitquiz

Dit zijn slechts 4 van de vele Fager bitten. Fager heeft een bitquiz ontwikkeld, misschien helpt deze quiz jou ook met het maken van de juiste keuze. Op Fagerbits.com vind je het aanbod. Al deze bitten kunnen wij leveren. Dit kan door een mail te sturen met de naam, uitvoering en de maat van het bit. Om te voorkomen dat je de verkeerde maat  besteld, hieronder de afbeelding van de Fager Measuring tool. 

FEIF en FEI regels

Per 1 april 2023 zijn de FEIF regels aangepast, wij weten veel over deze regels, maar echt niet alles. Ons advies is, duik in dit bestand, lees het goed, overleg eventueel met je trainer over welk bit te gebruiken. Bij twijfel, dan één van de vele juryleden eens om advies vragen. FEIF is International Federation of Icelandic Horse Associations. Dit zijn andere regels dan de FEI regels. Het KNHS heeft een Harnachement Gids, degene die wij vonden is van oktober 2020. 

Nogmaals bij twijfel, vraag je instructeur of een jurylid. Wij beschikken niet over de allerlaatste updates!

Fager bitten

In onze webshop vind je een kleine collectie van Fager, alle maten en uitvoeringen zijn door ons leverbaar. Denk er aan, het logo van Fager met paard moet zich altijd aan de rechterkant van het paard bevinden en naar boven wijzen!

Vragen

Heb je een vraag n.a.v. deze bitten blog? Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 14:00 uur. 

Maar Fager heeft nog veel meer dan alleen maar bitten!

Fager heeft ook een erg mooie kledinglijn, daar de meeste producten wat klein vallen, daarom hebben wij gekozen om maar een beperkt deel op de site te zetten. 

Maar gedurende de feestweek ontvang je ook 20% korting op alle Fager kleding. Dus alles is te bestellen, maar  LET OP: Zoals vermeld de pasvorm van de Fager kledinglijn valt vaak wat kleiner, ons advies bestel dus een maatje groter. Helaas zijn Fager producten besteld in de feestweek niet te ruilen.

Fager bestaat 5 jaar en dat vieren wij

Meer blogs