Happy Skin Repellent Spray ervaringen

Happy Skin Repellent Spray ervaringen

De Happy Skin Repellent Spray is onderdeel van een natuurlijke preventieve behandeling voor paarden en pony’s die jeuk krijgen veroorzaakt door muggen en andere insecten. De Repellent Spray houdt muggen / insecten op afstand waardoor de kans op beten en daardoor jeuk wordt beperkt.

Heeft je paard last van jeuk door muggenbeten?

Start dan met het insprayen met deze Repellent. Dit doe je twee keer per week, bij voorkeur op vaste dagen. Hoe consequenter je dit doet, des te beter is het resultaat. Eventuele wondjes spray je niet in de met de Repellent, daarvoor gebruik je juist de Zomereczeem spray. Daarmee behandel je dagelijks gevoelige plekjes. Heeft je paard inmiddels toch al wat grotere wondjes? Dan de Happy Skin wondgel gebruiken is ons advies.

Verschil tussen de Repellent en de Zomereczeem spray

De Happy Skin Repellent is ontwikkeld om muggen te weren. Blijven er andere insecten weg? Dat is alleen maar fijn. De Happy Skin Zomereczeem spray weert vooral knutten (culicoïdes mug) én is verzorgend. Vandaar dat je start met de Repellent.

Heeft je paard maar beperkt last van jeuk / zomereczeem / zomerkriebels en wil je alleen de zomereczeem spray gebruiken? Dan wel tweemaal in de week het hele paard insprayen om vervolgens dagelijks de gevoelige plekjes te behandelen. Het twee keer per week sprayen dient ervoor om de paarden goed te beschermen tegen muggen. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je paard toch weer gestoken / gebeten wordt door muggen met alle gevolgen vandien. 

Happy Skin ervaringen delen

Leyntje Melse stuurde ons een berichtje: “Conclusie van het testen van de Greenvalley Extra Repellent spray. Het was een beetje lastige periode om de spray te testen omdat t voortdurend zo hard regende. Ik heb tussen de buien door steeds opnieuw ingesprayed. Mijn paard dat normaal gesproken extreem op vliegjes en mugjes reageert was significant rustiger, minder slaan en bijten en veel minder onrust. Ik heb op een gegeven moment wél z’n deken weer op gedaan omdat hij toch manen en hoofd / oren schuurde en er open plekjes ontstonden’. Die behandeld met de wond gel, die werkelijk FANTASTISCH werkt. Voor zijn oren, die hij altijd tot bloedens toe open schuurt gebruik ik de wondgel, en toch maar z’n hoofdkap. Op veulenwacht in de caravan werd ik zodanig geteisterd door muggen dat ik op een gegeven moment de extra Repellent zélf gebruikt heb. Geen mug meer gezien!

Samenvattend kan ik zeggen dat de Greenvalley producten de beste zijn voor mijn paarden van alles wat ik ooit heb uitgeprobeerd. Ik zou graag extra Repellent bestellen, want ik ga het breed inzetten bij zes eczemers.”

Paard Leyntje Melse
Paard Leyntje Melse
Paard Leyntje Melse
Paard Leyntje Melse

Annechien Wijnbergh schreef: “Het gaat echt bizar goed met Gola sinds we niet alleen de Happy Skin zomereczeem spray maar ook de mugwerende Repellent spray gebruiken. Hierbij wat foto’s. Vooral de buiknaad is extreem rustig nu, staart helemaal heel, hals mooi kalm, alleen haar hoofd blijft gevoelig en onrustig wat schuren betreft. Dat kunnen ook de kleine distelplantjes zijn. Ze heeft geen deken meer op. Dat is erg bijzonder voor haar doen.”

Update juli 2021:

“Inmiddels heeft ze wel een deken op, omdat er hier een muggenexplosie was én we door de heftige buien soms te laat waren met sprayen. Zo zie je dus ook direct wat het doet als je het wél goed bijhoudt!”

Gola van Annechien en Venus
Gola van Annechien en Venus
Gola van Annechien en Venus
Happy Skin Zomereczeem pakket
Happy Skin Introductie pakket. De Repellent, Zomereczeemspray en Wondgel

Meer blogs

bitten blog

Bitten blog

Door Nike Ruhulessin Bitten blog, zie jij ook door de bitten het bos niet meer? Vandaag de dag zijn er zoveel bitten op de markt, dat ik me serieus afvraag: waarom?  De diverse instructeurs waar ik in mijn leven les van heb gehad, waren het eigenlijk allemaal unaniem met elkaar eens: leer nou maar eerst

Lees verder »
Paard het land op

Paarden op het land

Paarden op het land De kans is groot dat de paarden binnenkort weer op het land staan. Hoe bereid jij je paard voor? Want de kans op hoefbevangenheid ligt op de loer als een paard niet gewend is aan gras. Zeker als de nachten nog koud zijn en er ’s morgens de zon fel schijnt.

Lees verder »
Happy Horse

Aanpak zomereczeem via de huid en de darm

Aanpak Zomereczeem via de huid en de darm Afgelopen winter hebben we met tevreden gebruikers van Happy Skin gesproken. Hieruit bleek dat op veel plaatsen de aanpak erg verschillend was. Ons stappenplan vorig jaar was: dagelijks Happy Skin Huidspray en Happy Skin Buzz Off Spray bij hogere insectendruk er naast gebruiken. Bij grotere wonden gebruik

Lees verder »
Karlslund Laki neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel

Getest Karlslund Laki Neopreen singel Algemene informatie van het product: Karlslund Laki Neopreen singel.  Materiaal: Neopreen gevoerd met Memory Foam | Maatvoering: 45cm |  Prijs: € 75,00  De eerste indruk  De Karlslund Laki neopreen singel ziet er fijn en degelijk uit. De vorm is vrij standaard, waar ik van houd. Het materiaal is voornamelijk neopreen,

Lees verder »
Scroll naar top