Hilton Herbs

Hilton Herbs is een Engels bedrijf wat in 1989 is opgericht. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. 

Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. 

Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan. Inmiddels zijn alle hoogwaardige producten van Hilton Herbs verkrijgbaar bij meer dan 30 landen over de hele wereld.

Hilton Herbs


AANBEVOLEN PRODUCTEN HILTON HERBS

Bye Bye Itch supplement
Hilton Herbs Bye Bye Itch Supplement
Bye Bye Itch Lotion
Hilton Herbs Bye bye Itch Lotion
Ticks off tekenspray
Hilton Herbs Ticks off tekenspray
Detox Gold
Hilton Herbst DeTox Gold

Producten van Hilton Herbs

Hilton Herbs

Hilton Herbst bij Atorka

Het aanbod bestaat uit voedingssupplementen die o.a. bijdragen bij paarden met huidproblemen. Daarnaast zijn er supplementen voor het immuunsysteem, voor lever en nier functies, voor spieren en gewrichten, voor hormoonbalans en niet te vergeten voor luchtwegen. Een serie droog en vloeibare kruiden voersupplementen voor paarden die 100% natuurlijk zijn.  

Wij zijn onder de indruk van dit merk, naast kwalitatieve gezondheidsproducten op basis van kruiden besteden zij ook aandacht aan de verpakking. In 2019 zijn ze bewust op zoek zijn gegaan naar verpakkingen zonder plastic, verpakkingen die overigens wel sterk en goed afsluitbaar zijn.

Bye Bye Itch

Bye Bye Itch is het eerste product waarmee wij aan de slag gingen. Verrast waren wij door het resultaat. Wij schreven een blog over zomereczeem voorkomen. Lees je mee?

Bye Bye Itch supplement

Bye Bye Itch supplement is samengesteld om paarden een betere weerstand te geven tegen seizoens gebonden jeuk. Denk hierbij aan zomereczeem ook wel staart- en maneneczeem, SME genoemd. Het supplement is rijk aan essentiële vetzuren wat van vitaal belang is om de huid te behoeden tegen jeuk.

Het stimuleert een natuurlijke weerstand tegen irritaties. Dit Bye, Bye, Itch supplement bevat ook kruiden die een herstellende en koelende eigenschappen bezitten. Inhoud van de verpakking is 2 kilo. Wij gebruiken dit product zelf en verkopen het al jaren met succes.

Ook de lotion van dit merk is een fijn product.

Dit product is ontwikkeld om te worden gevoerd aan paarden en pony’s in de maanden voorafgaande aan én tijdens het seizoen. Het mag gegeven worden tijdens de winter op een lagere hoeveelheid. Dit supplement is zeer uitvoerig getest in het Verenigd Koninkrijk waar 93 % van de deelnemers aangegeven hebben dat dit product significant geholpen heeft bij het paard of pony.

Neem minimaal 1 maand in acht voordat resultaten getoond worden. Ingrediënten: Lijnzaad, Brouwersgist, actieve kool, ijzerhard, brandnetels, diatomeenaarde.

Detoxen!

Als het voorjaar eraan komt is het een goed moment voor een detox! Er zijn een aantal Hilton producten die ondersteunen de nier- en leverfunctie en helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Er is een kruidenmix, een vloeibaar supplement en een geconcentreerde tinctuur. Maureen van der Sluiszen vergeleek de kuren en schreef er een blog over

Detox kruidenmix

Hilton Herbs Detox kruidenmix is speciaal ontwikkeld voor de paardensport. Dit product is een natuurlijke manier om de ontgiftingsprocessen van het lichaam te ondersteunen. Deze formule ondersteunt de normale verwerking en uitscheiding van gif- en afvalstoffen. Ook draagt het bij aan de gezondheid en prestaties van de lever, nieren en urinewegen.

Dit product is ideaal voor paarden in de lente / herfst tijdens de overgang naar de paddock / stal. Ook geschikt als extra ondersteuning tijdens het ontwormen. Tevens adviseren wij paarden die bekend zijn met zomereczeem, een detoxkuur te geven voor het seizoen begint (in het eerste kwartaal). Inhoud van de verpakking is 1 kilo.

Online bestellen

Alle producten van Hilton Herbs zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop. Mocht je nog vragen hebben of is er onverhoopt iets niet op voorraad? Neem dan contact op met klantenservice@atorka.nl of bel +31 (0)348 446168. We helpen je graag verder.