Hilton Herbs

Hilton Herbs

Hilton Herbs is een Engels bedrijf wat in 1989 is opgericht. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan. Inmiddels zijn alle hoogwaardige producten van Hilton Herbs verkrijgbaar bij meer dan 30 landen over de hele wereld. 

Het aanbod bestaat uit voedingssupplementen die o.a. bijdragen bij paarden met huidproblemen. Daarnaast zijn er supplementen voor het immuunsysteem, voor lever en nier functies, voor spieren en gewrichten, voor hormoonbalans en niet te vergeten voor luchtwegen. Veel supplementen zijn vloeibaar of als aanvullend diervoeder verkrijgbaar. 

Bye, Bye Itch

Bye Bye Itch Hilton Herbs

Bye, Bye Itch is het eerste product waarmee wij aan de slag gingen. Verrast waren wij door het resultaat. Wij schreven een blog over zomereczeem voorkomen. Lees je mee?

Detoxen 

Het voorjaar komt eraan: een goed moment voor een detox! Er zijn een aantal Hilton producten die ondersteunen de nier- en leverfunctie en helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Er is een kruidenmix, een vloeibaar supplement en een geconcentreerde tinctuur. Maureen van der Sluiszen vergeleek de kuren en schreef er een blog over. 

Hilton Herbs en Atorka

Wij zijn onder de indruk van dit merk, naast kwalitatieve gezondheidsproducten op basis van kruiden besteden zij ook aandacht aan de verpakking. In 2019 zijn ze bewust op zoek zijn gegaan naar verpakkingen zonder plastic, verpakkingen die overigens wel sterk en goed afsluitbaar zijn.  

Scroll naar top