Bye Bye Itch Lotion

14,5027,95

Wissen
SKU: 53911 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Bye Bye Itch Lotion

Bye Bye Itch Lotion een lotion die verzacht, koelt en een aangename geur heeft, is uitgebreid onderzocht en getest op paarden en pony’s in het Verenigd Koninkrijk. Sommige paarden en pony’s hebben seizoensgebonden huid irritaties (SME of zomereczeem genoemd) die de manen, staart en gevoelige delen op het lichaam kunnen beschadigen. Eén van de ingredienten is kokosolie, dit is een effectief midden om de eczeemhuid te herstellen en soepel te houden. Bye, Bye Itch lotion is verkrijgbaar in flacons van 250 en 500 ml.

Review

Van een José: “fijn spul, werkt goed, zeer tevreden over Bye, Bye Itch”

Gebruik

Bye Bye Itch lotion kan gebruikt worden gebruikt overal op het lichaam. De lotion op de geïrriteerde plekken (manen, staart, buiknaad, liezen etc.) smeren en zacht in masseren om de irritatie te verzachten en te helpen gezonde haargroei terug te krijgen. We adviseren om Bye Bye Itch lotion samen met ons Bye Bye Itch kruidensupplement te gebruiken voor een optimaal resultaat.

Ingrediënten

Ingrediënten: Kokos olie, Aloe Vera, MSM, Rozemarijn etherische olie, Citroengras etherische olie.

Advies

Gebruik de Bye, Bye Itch lotion in combinatie met de Bye, Bye Itch supplement voor een nog beter resultaat.  Wil je geen kopzorgen meer over zomereczeem? Informeer dan naar onze blog, stuur een mailtje naar info@atorka.nl

Extra informatie

Inhoud

,

Merk

Hilton Herbs

Andere suggesties…