Karlslund Jodhpur winterlegging Galdur
Karlslund Jodhpur winterlegging Galdur
Karlslund D met Super Fit
Karlslund IJslander zadels, diverse modellen
Karlslund Fina jodhpur rijschoenen
Karlslund Fina jodhpur
Karlslund heuptasje
Karlslund heuptasje
Karlslund Kylja vest
Karlslund Kylja vest

Karlslund

Karlslund is een populair merk voor IJslanders afkomstig uit Denemarken. Ze hebben een geweldige ruiterkleding lijn, denk aan jodhpur rijbroeken, schoenen, jassen, vesten, handschoenen en t-shirts. Maar ook hun zadels zijn erg goed, met een fijne pasvorm voor paard en ruiter. 

Karlslund Harnachement

Daarnaast heeft dit Deense merk ook fijne zadels en hoofdstellen voor IJslandse paarden. Uiteraard hebben zij voor bij de zadels ook singels, beugels en beugelriemen. Maar ook je hoofdstel kun je compleet maken, teugels in diverse kleuren en bitjes in verschillende maten. Een halster voor het paard, maar ook voor het veulen maakt de collectie compleet en is voorzien van een IJslander natuurlijk.

Karlslund Paardendekens

Karlslund heeft ook een aantal paardendekens speciaal voor IJslandse paarden. Denk hierbij aan een eczeemdeken, een winterdeken en een mooie wollendeken al dan niet met halsdeel.

Karlslund Cadeau artikelen

Cadeau artikelen voor de liefhebber van IJslandse paarden, ook daar heeft Karlslund aan gedacht. Natuurlijk zijn alle producten voorzien van een print met IJslander.

Karlslund Online bestellen?

Wil je een artikel van dit populaire merk bestellen? Dat kan online in onze webshop. Wil je iets uit de Karlslund collectie wat je (nog) niet in de shop kunt vinden? Neem dan gerust even contact met onze klantenservice op. Speciale bestellingen dienen vooruit betaald te worden en kunnen niet geruild worden. Tenzij wij ook enthousiast zijn over dit product en het opnemen in de shop. 

Karlslund banner
Scroll naar top