Online meeting over zomereczeem

Door: Yvonne van Dijk

Online meeting over zomereczeem

Het eczeem seizoen is al weer begonnen, het is erg vroeg dit jaar. Daarom zijn we ook maar gelijk van start gegaan met onze online meeting.

Dit is nieuw, we geven ieder jaar met veel plezier heel veel tips en adviezen. Dit jaar bundelen wij de krachten, tijdens de online meeting geven wij tips en adviezen, maar ook degene die aanwezig zijn hebben vaak nuttige aanvullingen. 

Aanmelden en aanwezig zijn kost niets, je ontvangt een uitnodiging zodra jij je hebt aangemeld via onze klantenservice. Dit kan per mail of per telefoon 0348446168.

We hebben op woensdagavond om 20:00 uur een meeting en op dinsdagochtend om 08:30 uur. De eerst volgende keer is dinsdag 26 maart of woensdag 27 maart. 

Wil je eerder hulp, tips en adviezen? Neem dan contact op met de Atorka klantenservice, wij helpen je graag. 

Wij zijn overigens geen dierartsen, geen therapeuten, maar gedreven en ervaren personen / paardeneigenaren met veel ervaring met zomereczeem klachten bij paarden. Kennis opgedaan bij o.a. Natascha Bos, veel kennis van de producten die bij Atorka aangeboden worden, maar ook erg goed bekend met de eczeemdekens die wij verkopen.

Meer blogs