Re-usable Riding Clothes

Door: Yvonne van Dijk

Re-usable Riding Clothes

Tijdens Equiday zaterdag 13 april a.s. heeft Atorka een kraam met het thema ‘Re-usable Riding Clothes’.

In deze tijd van ‘verspilling’ en de wil om meer duurzaam en milieuvriendelijk bezig te zijn hebben wij besloten een steentje te willen bijdragen.

Het idee hierachter is dat veel ruiters meerdere Jodphur rijbroeken en rijleggings hebben en ze niet of nauwelijks dragen, terwijl ze nog gewoon goed zijn.

Gewoon omdat iedereen nu eenmaal haar of zijn favoriete rijbroek heeft, die zij/hij altijd draagt, maar vaak ook nog een aantal rijbroeken in de kast heeft, die je om wat voor reden dan ook niet (meer) draagt.

Heb jij ook nog goede jodphur rijbroeken of rijleggings in de kast liggen, die nog mooi en heel zijn en een tweede leven verdienen?

Breng ze mee naar Equiday en wij gaan ze voor je verkopen!

Wat zijn de spelregels?

 1. Alle in te leveren jodhpur rijbroeken / rijleggings moeten schoon, heel én een tweede leven ‘waardig’ zijn. Dus geen kapotte broeken, met gaten of losse naden, zichtbare slijtage etc.
 2. Bedenk de prijs die je voor de broek wilt hebben. Samen met Atorka wordt bekeken of dit een haalbare prijs is. 
 3. Zodra we samen hebben besloten wat de prijs is, wordt de rijbroek ingenomen.
 4. Jouw gegevens worden genoteerd.
 5. Jij en de rijbroek krijgen een nummer.
 6. Wordt de rijbroek/rijlegging verkocht, dan kan je aan het einde van de dag voor het afgesproken bedrag een Atorka cadeaubon bij ons komen ophalen. Deze bon is gedurende EquiDay te gebruiken of via de website. De bon is minimaal een jaar geldig. En kun jij niet wachten tot het einde van de dag, kom dan gerust tussendoor even kijken of je broek(en) al verkocht is. 
 7. Wordt de broek of legging niet verkocht, dan kan je de broek aan het einde van de dag weer ophalen. LET OP: Je bent zelf verantwoordelijk voor het ophalen van jouw rijbroek. Haal je om welke reden dan ook de broek niet op. Dan wordt hij bij de kraam achtergelaten in een plastic zak met jouw naam erop. 
 8. Wij kunnen maximaal 75 broeken in de stand kwijt, om meerdere klanten een kans te geven kun je per klant max 3 broeken inleveren. 
 9. Inleveren kan vanaf het moment dat EquiDay geopend is en totdat het maximum van 75 broeken is bereikt. 
 10. Atorka is niet verantwoordelijk voor het niet verkopen of kwijtraken van ingeleverde rijkleding.

Doe je mee? Neem jouw rijbroek mee naar Equiday!!

Daarnaast vind je in Atorka Kraam:

 • De HayPlay Bag, alle 4 de modellen
 • Uiteraard zijn deze ook op EquiDay met stapelkorting te bestellen
 • En alles van Happy Skin en Happy Belly, wist je dat we een lezing mogen geven op EquiDay.
 • Met als titel:

  Een gezonde darm; de basis voor een gezond paard

  Regelmatig horen we dat “darmgezondheid” de basis is voor een gezond paard. Maar wat ís darmgezondheid? En hoe kan een gezonde darm bijdragen aan een gezonde huid?  We nemen je graag mee in ons verhaal!

 • En wat nemen wij voor jou mee? Plaats je bestelling, kies in het afrekenscherm voor ophalen evenement en wij brengen het geheel vrijblijvend voor je mee.
Hay Playbag slowfeeder
HayPlay Bags
Elt Jodhpur rijbroek Essential
Jodhpurbroek Essential
Happy Belly Solid
Happy Belly Solid
Freyja Sterkar Djupur
IJslandse snoepjes

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >