Happy Belly Solid

26,00151,00

Aantal

Vaak samen gekocht met

Happy Skin Huidgel

De Happy Skin huidgel is ontwikkeld voor de genezing van wondjes / wonden bij paarden en pony's. Happy Skin huidgel helpt om wonden sneller te herstellen. Wonden overal op je paard, veroorzaakt door een ander paard bijvoorbeeld, of door iets onhandigs op het land of in de paddock. Deze huidgel is een soort pleister op de wond.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin huidspray. Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Beschrijving

Happy Belly Solid

Happy Belly Solid is een supplement voor paarden en pony’s dat een positieve invloed heeft op het maagdarmstelsel. Het bevat gecoat calciumbutyraat wat een bewezen effect heeft op de gezondheid van de darmen. Het kan worden toegepast bij te dunne mest, chronische darmproblemen en vormen van lichte koliek. Daarnaast is het een goede ondersteuning bij de behandeling van huidklachten met Happy Skin huidspray . Happy Belly Solid zorgt voor een betere darmwerking waardoor je paard een optimaal immuunsysteem krijgt. Goed immuunsysteem = minder heftige allergische reacties.

Gebruiksaanwijzing

Meng de Happy Belly Solid door het voer. Houd de volgende dosering aan (maatschepje bijgeleverd):

 • Kleine pony’s: 2 maatschepjes (10 g) per dag
 • Grote pony’s: 3 maatschepjes (15 g) per dag
 • Paarden:  4 maatschepjes (20 g) per dag

We adviseren om de aanbevolen dosering niet te overschrijden.
Bewaren bij kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen houden.

Wat doet de Happy Belly Solid?

 • Energie voor de darmcellen
 • Verbetert de darmgezondheid
 • Verbetert de balans tussen goede en slechte bacteriën in de darm
 • Ondersteunt bij chronische darmklachten
 • Reguleert het immuunsysteem
 • Veilig voor drachtige merries

Review Happy Belly Solid

Regelmatig krijgen wij  mailtjes van klanten, die zijn wij nu in een blog aan het plaatsen. Benieuwd wat de klanten schrijven? Dan even op dit linkje klikken.

Goed werkende darm van levensbelang

De darm is een orgaan dat een belangrijke, maar complexe taak vervult, namelijk het zorgen voor de opname van voedingsstoffen, maar het blokkeren van de opname van schadelijke stoffen en bacteriën. Om deze functie goed te vervullen, moet de darmwand goed werken. Vooral het tegenhouden van schadelijke stoffen en bacteriën is belangrijk en vraagt veel energie. Bij ontsteking in de darm lekken de schadelijke stoffen naar het bloed en geven ernstige problemen. Calciumbutyraat, een verbinding van calcium en boterzuur, is een goede energiebron voor de darm en versterkt de afdichting van de darm waardoor problemen worden voorkomen. Het onderdrukt bovendien slechte bacteriën en bevoordeelt goede bacteriën.

Samenhang met huidproblemen

We zien bij huidproblemen vaak ook darmklachten. Daarom raden we bij behandeling van de huid met Happy Skin Huidspray Spray aan om daarnaast Happy Belly Solid te gebruiken als ondersteuning van de darmen.

Over Happy Belly Solid

Samenstelling: Calciumbutyraat (calciumzout van boterzuur), gecoat met vet in de vorm van een matrixcoating.

Ontzorgen

Tevreden over de Happy Skin producten? En wil je alles graag in één keer in huis hebben? Geen gedoe meer gedurende het eczeemseizoen? Dat kan geregeld worden. Laat even weten voor hoeveel paarden jij Happy Belly en Happy Skin producten nodig hebt. Dan komen wij met een mooi voorstel. Je kan een mailtje sturen aan de klantenservice of even bellen, het nummer is +31 (0) 348-446168.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Gewicht

, , ,

Merk

Greenvalley

1 beoordeling voor Happy Belly Solid

 1. Monique Van kalmthout (geverifieerde eigenaar)

  Het mestwater van mijn paard was binnen een week weg. Yes, eindelijk weer schone benen en staart
  Ik blijf het zeker geven en hoop dat dit hem ook gaat helpen met zijn jeuk.
  Het voeren is mmakkelijk, door de slobber of bij zijn krachtvoer.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.