UHIP Trench Coat

Door: Yvonne van Dijk

UHIP Trench Coat

UHIP Trench Coat is een mooie ietwat casual jas, gemaakt een eco-vriendelijk materiaal voor actieve mensen en ruiters in het bijzonder. Deze jassen zijn sportief, duurzaam en functioneel. Alle kledingstukken van Uhip hebben slimme functies en de juiste materialen voor buitenactiviteiten.

Zij kiezen bewust voor materialen en fabricageprocessen die zo min mogelijk impact hebben op de natuur. Zo bestaat de gekozen isolatie in de kleding uit deels hernieuwbare plantaardige vezels. Ze zoeken altijd naar materialen en leveranciers die aan hoge eisen voldoen, niet in de laatste plaats omdat ze weten dat de kleding dagelijks wordt gebruikt en dat ze willen dat ze gedurende meerdere seizoenen in het dagelijks leven passen. Uhip ontwerpt ruiterkleding voor dames, heren én kinderen.

De Trench Line

De Trench Line is een stijlvolle collectie jassen, in verschillende lengtes. De jassen zijn lichtgewicht en beschermen goed tegen regen en wind. Het materiaal is tot 10.000 mm waterdicht maar toch ademend. De ritsen hebben getapete naden.

De jassen zijn goed te combineren met een trui, vestje of dunne jas voor de koude dagen. Ook zijn er (rij-)rokken verkrijgbaar in dezelfde stijl. Ideaal te paard, maar ook op de fiets of scooter bijvoorbeeld.

Maattabel UHIP Trench Coat

UHIP kleding eerst even passen

We horen het regelmatig, dat onze klant eerst even wil jas of broek eerst wil passen. Dat kan ook, kom dan naar onze showroom in Montfoort. Wij zijn aanwezig van maandag – vrijdag van 09:00 uur – 14:00 uur. Wil jij buiten deze tijden komen? Bel dan met onze Atorka klantenservice.

Alles van UHIP via Atorka leverbaar

Alles van het mooie Zweedse merk UHIP kunnen wij leveren door middel van dropshipping. Wat houdt dit in? Heb jij een product gezien van Uhip wat (nog) niet op onze website staat? Stuur dan een mail naar klantenservice@atorka.nl, en wij zorgen ervoor dat het gewenste product binnen 7 dagen bij je geleverd wordt! Past het niet? Geen probleem, het mag gewoon retour naar ons. 

UHIP Review

Onlangs ontvingen wij een bericht van een tevreden UHIP klant: “Ik wilde nog laten weten dat ik super blij met mijn jas ben. Zit heerlijk, ideaal met regen en inderdaad lekker warm…. ik woon er zowat in 🙂 Dusss koop van het jaar haha”, Groetjes Cher

Meer blogs

Lymfestelsel

HELTIE Lymfe

Een nieuw HELTIE product Er is weer een nieuw HELTIE product binnengekomen. Dit keer de HELTIE lymfe en daar zijn we erg blij mee.  Het

Lees verder >