Ontvang 15% KORTING met: 15724
00
D
00
U
00
M
00
S

Welke No-Turn Bell Boots gebruik jij

Welke No-Turn Bell Boots gebruik jij

Welke No-Tun Bell Boots gebruik jij

Er zijn steeds meer modellen No-Turn boots ook wel Bell Boots of springschoenen op de markt. 

We plaatsten een oproepje op facebook en vroegen wie gebruikt welke boots en waarom? Binnenkort vind je hier een deel van de reviews. Ook maken we een tabel waarin gewicht, hoogte en prijs goed te vergelijken is. 

Eques No-Turn boots

De Eques No-Turn Boots zijn fijne beenbeschermers die lichte bescherming bieden. Ze zijn gemaakt van kwalitatief goed materiaal. Ze beschermen de hoef van het paard tegen stoten. De springschoenen hebben een klittenband sluiting en een stopper aan de binnenkant zodat ze niet draaien. Prijs € 37,00

Esmee Versteeg schreef:

Goede pasvorm, ik heb ze in maat M, ook voor wat grotere of kleinere IJslander hoeven passen ze prima. Goede stevigheid en bij mij zijn ze nog nooit gaan draaien.

Harry’s Horse No-Turn boot Tapp

Harry’s Horse Tapp No Turn boots zijn nieuw in ons assortiment. Het gaat hier om een polyester springschoenen met neopreen voering die voorzien is van een ‘bobbel’ in kootholte om het draaien van de springschoen te voorkomen. Wij noemen ze ook wel No-turn-boots.

Wij hebben deze no-turn-boots in de maat M, die goed past bij het IJslandse paard. Prijs € 24,95

Karlslund Protection 

Karlslund Protection springschoen een duurzame springschoenen die de hoef van je paard beschermt. De springschoen is anatomisch gevormd en heeft een stop die rotatie tegengaat. Gemaakt van duurzaam materiaal, de buitenzijde is van kunststof, voor extra bescherming. Deze Karlslund Protection springschoen heeft een klittenband sluiting. Prijs € 69,00

Ester Haspels schreef: 

Ik ben helemaal fan van de karlslund springschoenen, zijn de eerste die echt passen en langer dan een half jaar meegaan… Wel een beetje prijzig!

Isknapar No-Turn boots

De Isknapar No-Turn Boots zijn ook relatief nieuw bij Atorka. Deze springschoenen hebben wij in 2 versies. De speciale editie vervaardigd in de IJslandse kleuren voor de echte liefhebber. En een witte uitvoering, bijvoorbeeld voor de wedstrijden. Perfecte lichtgewicht bescherming (60 gram) voor je paard.  Ze beschermen de hoef van het paard tegen stoten. De springschoenen hebben een klittenband sluiting en een stopper aan de binnenkant zodat ze niet draaien. Ze noemen deze hoefbeschermers ook wel no-turn boots. De sluiting is voorzien van het Isknapar logo. Het materiaal is vuil afstotend en waterbestendig. Prijs vanaf € 30,00

Jantine Stuiver-Pel schreef: 

Merel en ik gebruiken de Isknapar No Turns nu 3/4 jaar elke dag bij meerdere paarden. Prijs/kwaliteit is echt prima. Geen slijtage en goede pasvorm. Makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken.

Springschoenen

Als ruiter wil je natuurlijk de benen van je paard extra goed beschermen zeker in de IJslandersport. Beenbeschermers bieden een goede bescherming aan benen/pezen en hoeven tijdens training en wedstrijd. Bepaal van te voren welk deel van het been je wilt beschermen, is dit de hoef of zijn dit de pezen.

Weet je niet welke springschoen te kiezen? We schreven een blog over de verschillende opties. Misschien dat deze informatie je weer een beetje op weg helpt.

Wil je ons laten weten welke No-Turn boots jij gebruikt en waarom? Stuur dan een mailtje naar de Atorka Klantenservice

Eques No-Turn Boots
Eques No-Turn boots
Harry's Horse Tapp No Turn Boots
Harry's Horse Tapp
Karlslund Protection springschoen
Karlslund Protection
Deel:
Zadelpasservice voor paarden met korte rug
Zadelpasservice voor paarden met korte rug
Hay Spray voor paarden met luchtweg problemen
Hay Spray voor paarden met luchtweg problemen
Lymfestelsel
HELTIE Lymfe
Hans van Dijk
Welk zadel past bij mij en mijn paard
Happy Belly voor een paard met SME
Happy Belly voor een paard met SME
Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen
0