Het Zadelboek

16,99

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het Zadelboek is voor iedereen die serieus met paardrijden bezig is.  Hij/zij kent de problemen die zadels met een verkeerde pasvorm of -ligging kunnen veroorzaken. Dit bondig en toegankelijk geschreven Zadelboek geeft antwoord op veel vragen en biedt praktische informatie om direct zelf mee aan de slag te gaan.

Beschrijving

Het Zadelboek

Het Zadelboek is voor iedereen die serieus met paardrijden bezig is.  Hij/zij kent de problemen die zadels met een verkeerde pasvorm of -ligging kunnen veroorzaken. Maar hoe kom je aan de nodige informatie om de zadelligging goed te kunnen beoordelen en zelf de beste oplossing voor jouw paard te kiezen? Dit bondig en toegankelijk geschreven Zadelboek geeft antwoord op veel vragen en biedt praktische informatie om direct zelf mee aan de slag te gaan. Geschreven door Tineke Dekker.

Inhoud Het Zadelboek

1.Constructie van het zadel
2.Kopen en beoordelen
3.Passen en juiste ligging
4.Problemen herkennen
5.Lichaamsbouw en zadelligging
6.Aanpasbare en boomloze zadels
7.Ruitergewicht en druk
8.Het westernzadel
9.Dekjes en onderleggers
10.Onderhoud en reparaties

Details Het Zadelboek

Auteur: Tineke Dekker
ISBN: 9789081094511
Uitvoering: Paperback
Jaar: 2006
Aantal pagina’s: 85
Taal: Nederlands
Kenmerken: Paarden | Zadels
Afbeeldingen: Heel veel kleurenfoto’s

Zadelpasser

Iedere vakman heeft zijn eigen werkwijze én specialiteit. Hans van Dijk is bij Atorka Ruitersport ‘de man van de zadels’. Hij rijdt het hele land door om eigenaren én paarden te helpen. Een fijn zadel is immers belangrijk voor de ruiter, maar vooral voor het welzijn van het paard. De passie van Hans ligt bij het IJslandse paard. Hiermee heeft hij ruim 20 jaar ervaring. Om zijn passie op het gebied van zadels professioneel te kunnen uitvoeren, heeft hij zo’n 7 jaar geleden de opleiding Master Saddle Fitting Consultant (MSFC) gevolgd.

Hans van Dijk is te bereiken via hans@atorka.nl of bel hem op nummer 0348 446168.

Extra informatie

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.