Eques Black

2.665,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Eques Black is ontworpen in samenwerking met Nils-Christian Larsen en is gemaakt van een hoge kwaliteit leer. Het zadel heeft een diepe zit voor optimale support. De zachte kniewrongen zorgen voor een fijne en stabiele zit. Het zadel bevat terug gesneden kussens welke zorgen voor een ruimere schoudervrijheid van het paard. De kussens kunnen naar keuze worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling. Tevens heeft het zadel een verwisselbaar kopijzer, het zadel heeft standaard een A-boom. Dit zadel is ook leverbaar in de zitmaten 16.5 en 18 inch, voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk.  

Beschrijving

Eques Black

De Eques Black is gemaakt van hoge kwaliteit leer en is ontworpen in samenwerking met Nils-Christian Larsen. Het zadel heeft een diepe zit en bevat zachte kniewrongen. Ook bevat het zadel terug gesneden kussens welke zorgen voor een ruimere schoudervrijheid van het paard.

Dit zadel is standaard leverbaar in de zitmaten 16.5, 17 en 17.5″ en kan worden uitgevoerd met foamen of wollen kussens.(16 en 18″ kan op speciale bestelling worden geleverd)

Kenmerken Eques Black

  • Hoog kwaliteit leer
  • Zachte kniewrongen
  • Terug gesneden kussens
  • Verwisselbaar kopijzer

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.