Eques Black

2.530,00

De Eques Black is ontworpen in samenwerking met Nils-Christian Larsen en is gemaakt van een hoge kwaliteit leer. Het zadel heeft een diepe zit voor optimale support. De zachte kniewrongen zorgen voor een fijne en stabiele zit. Het zadel bevat terug gesneden kussens welke zorgen voor een ruimere schoudervrijheid van het paard. De kussens kunnen naar keuze worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling. Tevens heeft het zadel een verwisselbaar kopijzer, het zadel heeft standaard een A-boom.

Dit zadel is ook leverbaar in de zitmaten 16.5 en 18 inch, voor meer informatie neem je contact op met onze zadelpasser Hans van Dijk.

 

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: ES-0011 Categorie: Tags: , , , ,

Eques Black

De Eques Black is gemaakt van hoge kwaliteit leer en is ontworpen in samenwerking met Nils-Christian Larsen. Het zadel heeft een diepe zit en bevat zachte kniewrongen. Ook bevat het zadel terug gesneden kussens welke zorgen voor een ruimere schoudervrijheid van het paard. De Eques Black heeft een A-boom met een verwisselbaar kopijzer. De kussens kunnen naar keuze worden uitgevoerd met een latex of wollen vulling. Je kunt het zadel het best verzorgen met de onderhoud set van Eques.

Kenmerken Eques Black

  • Hoog kwaliteit leer
  • Zachte kniewrongen
  • Terug gesneden kussens
  • Verwisselbaar kopijzer

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

 

Zadel maat

,

Zadel vulling

Latex, Wol

Merk

Eques

Andere suggesties…

Scroll naar top