Eques Engelse neusriem Moon Rock

68,00

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Eques Engelse neusriem Moon Rock is gemaakt van hoogwaardig zwart leer en is zacht onderlegd voor optimaal comfort. De neusriem bevat schitterende zwarte steentjes. De neusriem heeft aan beide kanten gespen zodat je hem makkelijk kunt vastmaken aan andere onderdelen van de StepByStep collectie zoals het Anatomische kopstuk.  

Beschrijving

Eques Engelse neusriem Moon Rock

De Eques Engelse neusriem Moon Rock is gemaakt van hoogwaardig zwart leer en is zacht onderlegd voor optimaal comfort. De neusriem bevat schitterende zwarte steentjes die van elke rit een feestje maken. De neusriem heeft aan beide kanten gespen zodat je hem makkelijk kunt vastmaken aan andere onderdelen van de StepByStep collectie, zoals het Anatomische kopstuk. Je kunt de neusriem het best verzorgen met zwarte leerpoets. Eques adviseert om de steentjes op de neusriem te voorzien van een laagje lijm of lak.

Kenmerken Eques Engelse neusriem Moon Rock

  • Hoge kwaliteit leer
  • Engelse neusriem
  • Zachte onderlegging
  • Zwarte steentjes
  • Maakt deel uit van de StepByStep collectie

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels.

Eques StepByStep

Deze neusriem is afkomstig uit de collectie van de Eques StepByStep bridles. Alle opties zijn leverbaar, heb je vragen? Bel dan met onze klantenservice, Kirsten en Nike helpen je graag met het samenstellen van een Eques hoofdstel.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook.
Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, de showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 uur – 13:00 uur. Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.