Eques Hoofdstel Biothane

97,00

Op voorraad

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het Eques Hoofdstel Biothane is een praktisch hoofdstel met een prachtige lederlook. Het hoofdstel is zwart en heeft zilverkleurige gespen van hoge kwaliteit. Door het Biothane materiaal gaat het hoofdstel extra lang mee.
SKU EK-0006-S Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Eques Hoofdstel Biothane

Het Eques Hoofdstel Biothane is een praktisch hoofdstel met een prachtige lederlook. Het hoofdstel is zwart en heeft zilverkleurige gespen van hoge kwaliteit. Door het Biothane materiaal gaat het hoofdstel extra lang mee. Je kunt het hoofdstel het best verzorgen om het met de hand te wassen in lauwwarm water met een mild wasmiddel. Dit hoofdstel is prachtig te combineren met de  Eques biothane teugels met stopjes zonder of met musketonhaken. En niet te vergeten met de mooie zwarte Eques T2-teugels van biothane.

Kenmerken Eques Hoofdstel Biothane

  • Praktisch
  • Lange levensduur
  • Zwart Biothane
  • Zilverkleurige gespen

Eques

Eques is een prachtig Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels, maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft prachtige kwaliteit zadels, een mooie lijn hoofdstellen en een geweldige kledingcollectie. 

Extra informatie

Merk

Eques

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.