Eques biothane teugel met stops en musketon

59,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Eques Biothane teugel met stops en musketon is een luxe en smalle teugel. De teugel heeft stoppers zodat je gemakkelijk ziet dat je teugels op gelijke lengte zijn. De Biothane teugel is gemakkelijk te bevestigen aan het bit met de musketonhaken.
SKU ET-0006-S Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Eques Biothane teugel met stops en musketon

De Eques Biothane teugel met stops en musketon is een luxe en smalle teugel. De teugel heeft stoppers zodat je gemakkelijk ziet dat je teugels op gelijke lengte zijn. De Biothane teugel is gemakkelijk te bevestigen aan het bit met de musketonhaken. Biothane is een uitermate duurzaam materiaal en wordt bijvoorbeeld ook gebruikt in hoofdstellen. De teugel heeft een lengte van 240 cm en een breedte van 13 mm. Je kunt de teugel het best schoonmaken in lauwwarm water met een milde zeep.

Kenmerken Eques Biothane teugel met stops en musketon

  • Gemaakt van Biothane
  • Stops
  • Musketonhaken
  • Smal
  • 240 cm lang
  • 13 mm breed

Eques

Eques is een mooi Deens merk, speciaal voor IJslanders. Rasmus Møller Jensen is begonnen met zadels maar inmiddels heeft Eques meer dan 300 unieke artikelen in het assortiment. Eques heeft een mooie lijn hoofdstellen en ook prachtige zadels en een fantastische kledinglijn.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. Wil je bij ons langskomen in de showroom in Montfoort? Dat kan, maar maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.