Faszination Islandpferd

20,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Faszination Islandpferde is een prachtig nieuw boek. Het ultieme cadeau voor de komende feestdagen! Om te krijgen en om te geven! Schrijfster Lisa Schürger is tweevoudig Duits kampioen in 2023. Zij is ook zilveren en bronzen medaille winnaar en behaalde de vijfde plaats op de Wereldkampioenschappen IJslandse paarden 2023 in Nederland.

Beschrijving

Faszination Islandpferd

Faszination Islandpferd is een prachtig nieuw boek. Het ultieme cadeau voor de komende feestdagen! Om te krijgen en om te geven!

Schrijfster Lisa Schürger is tweevoudig Duits kampioen in 2023. Zij is ook zilveren en bronzen medaille winnaar en behaalde de vijfde plaats op de Wereldkampioenschappen IJslandse paarden 2023 in Nederland.

IJslandse paarden zijn anders, IJslandse paarden inspireren. Ze zijn algemeen bekend om hun unieke tölt, een 4-gang en soms ook om een 5e gang, de telgang. Verder hebben deze gangenpaarden nog vele andere bijzondere kenmerken die hen tot een heel bijzonder en ongelooflijk fascinerend paardenras maken.

In dit prachtig geïllustreerde boek geeft de succesvolle IJslandse amazone en fokker Lisa Schürger een vakkundig en uitgebreid overzicht van de paarden uit het noorden. Ze beschrijft het karakter, de houding en wat het rijden van deze paarden bijzonder maakt en bevat veel tips voor beginners die enthousiast zijn over IJslandse paarden willen in de praktijk brengen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.