Feed-X gate timer

169,00189,00

De Feed-X gate timer is een schakelklok waarmee je paard/koe/schaap automatisch toegang krijgt tot een volgend perceel gras bijvoorbeeld. Maar ook naar de paddock waar hij ruwvoer kan gaan eten. De timer werkt zonder stroom, het mechanisme is vergelijkbaar met een eierwekker bijvoorbeeld.

Als u dit product koopt, zult u 169-189 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 169-189 Punten verdienen!
Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tag:

Feed-X gate timer

De Feed-X gate timer is een schakelklok waarmee je paard maar ook een koe bijvoorbeeld, automatisch toegang krijgt tot een volgend perceel gras. Maar ook naar de paddock waar hij ruwvoer kan gaan eten. De timer werkt zonder stroom, het mechanisme is vergelijkbaar met een eierwekker bijvoorbeeld. Doordat er geen stroom nodig is, voorkom je storingen. Bovendien is de timer zo geconstrueerd dat vocht in de vorm van regen of sneeuw ook geen hinder veroorzaakt.

De Gate-Timer is er in 2 varianten, een klok met een vertraging van 6 en van 12 uur. Afhankelijk van welke timer je kiest, kun je het automatisch openen van het weidehek tot 12 uur uitstellen. De timer wordt eenvoudig opgewonden als een eierwekker, dan instellen op de gewenste tijd en poortopener in de timer haken. Alle onderdelen zijn mechanisch, hierdoor zijn er geen batterijen of stroomkabels nodig. Uiterst praktisch en volledig onderhoudsvrij. Ideaal in combinatie met de Hooi Ring Feeder bijvoorbeeld.

Perfecte voertijden

De Feed-X gate timer  is een must-have voor iedereen die zijn paarden op de wei of op een paddock heeft staan. Je stelt de timer één keer goed in en klaar. Het hek gaat open op het moment dat jij hebt ingesteld, geen stress meer omdat je mogelijk te laat bent met voeren of je paarden van het land te halen. Maar ook handig voor koeien… onze vriendin Ramona gebruikt ze voor de koeien. De koeien gaan het land op, zodra ze naar binnen mogen gaat het hek vanzelf open op de ingestelde tijd.

Paddock Paradise

Ingrid S. gebruikt de gate-timer voor haar paddock paradise. Niet om een hek te openen, maar om de slowfeeders te laten zakken. Ze hangen bij haar in diverse bomen, hoog zodat ze de paarden er niet bij kunnen. En laag genoeg als de gate-timer zijn werk heeft gedaan.

Feed-X

Het Zweedse familiebedrijf SCS Swedish Control System AB is opgericht in 1985. Sindsdien zijn er een groot aantal ideeën uitgeprobeerd. Denk hierbij aan elastische touwen tot veerpoorten, maar er is ook getest met bandhaspels. Tientallen jaren van testen en tegenslagen zijn doorstaan om uiteindelijk op deze slimme oplossing te komen.

Een voorbeeld van de werking van een Feed-X GT6 in combinatie met 3 meter enkeldraad:

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Feed-X

Optie

GT-12, GT-6

Andere suggesties…

Scroll naar top