Feldmann Balance zweep

31,95

Feldmann Balance zweep, wie kent ze niet? Een licht gewicht zweep, welke zeer prettig in de hand liggen. De originele Feldmann Balance zwepen werden ontworpen in samenwerking met de bekende Duitse instructeur Walter Feldmann. Zijn jarenlange ervaring en kennis is gebruikt om uiteindelijk een perfect uitgebalanceerde zweep te ontwikkelen.

Als u dit product koopt, zult u 31 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 31 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 4 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Feldmann Balance zweep

Feldmann Balance zweep, wie kent ze niet? Een licht gewicht zweep, welke zeer prettig in de hand ligt. De originele Feldmann Balance zwepen werden ontworpen in samenwerking met de bekende Duitse instructeur Walter Feldmann. Zijn jarenlange ervaring en kennis is gebruikt om uiteindelijk een perfect uitgebalanceerde zweep te ontwikkelen.

Bijzonder aan deze zweep

De zweep kan bij de bovenste bolling worden vastgehouden voor maximale lengte, bij het gebruik van de onderste bolling zal de zweep perfect in balans en veilig in de hand liggen. Ook uniek is de zweep in de kleuren van de IJslandse vlag. Speciaal voor de IJslanderfans onder ons! Echter deze uitvoering is niet altijd leverbaar helaas.

Opties

Je kan kiezen uit twee lengtes, 110 en 120 cm. De originele Feldmann zweep is de zwarte met bruine balance bollen.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is: 0348-446168. Je kunt ook een mail sturen naar: klantenservice@atorka.nl

Kleur

Lengte

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Translate »
Scroll naar top