Halster Hellnar

15,95

Halster Hellnar met IJslanderprint. Hoogwaardige kwaliteit halster met zacht gevoerde neusriem en kopstuk. De fleece-inzetstukken zijn uitgerust met zachte vulling.

Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 5048 Categorie: Tag:

Halster Hellnar

Halster Hellnar met IJslanderprint. Hoogwaardige kwaliteit halster met zacht gevoerde neusriem en kopstuk. De fleece-inzetstukken zijn uitgerust met zachte vulling. Dit zorgt voor extra drukverdeling en optimaal comfort. Aan beide zijden van het kopstuk kun je het halster verstellen. Met prachtig IJslands-borduursel op de neusriem. Een mooie kleurencombinatie van blauw en rood. Leverbaar in maat Cob. Wij leveren dit halster zonder touw.

Halstertouw

Op zoek naar een bijpassend halstertouw? Voor slechts €6,45 bestel je er een rood/wit/blauw halstertouw bij. Ook Catago en Harry’s Horse leveren mooie sterke halstertouwen voor bij onze halsters.

Ander halster

Is het Halster Hellnar niet wat je zoekt, en zoek je een ander rood/wit/blauw halster? Kijk dan eens naar het rood – wit- blauwe halster van Tölthester of halsterset Island van Topreiter.

Klantenservice

Wil je meer weten over het Halster Hellnar? Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Maten

,

Merk

Waldhausen

Translate »
Scroll naar top