Happy Skin Huidspray

25,00153,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Happy Skin Huidspray, een natuurlijke behandeling voor paarden en pony’s met zomereczeem. De spray vermindert de kans op muggenbeten die zomereczeem veroorzaken en het helpt het herstellen van de wondjes. Eerder kende je dit product onder de naam Happy Skin Zomereczeem spray. Heb je een doseerpomp nodig voor de jerrycan? Bestel de doseerpomp hier.  

Beschrijving

Happy Skin Huidspray

Happy Skin Huidspray, een spray op natuurlijke basis voor paarden en pony’s met zomereczeem. Het ondersteunt het herstel van de geprikkelde huid en maakt het paard door de geur minder aantrekkelijk voor insecten. Hierdoor vermindert de kans op beten van de culicoide mugjes (knutten) die zomereczeem veroorzaken en de huidspray helpt bij herstel van de wondjes.

Gebruik Happy Skin Huidspray

Behandel je paard gedurende de periode dat de muggen actief zijn. Deze periode is van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Spray je paard in deze periode, minimaal één keer per week helemaal in. Masseer de spray goed in op gevoelige plekken, zoals staart, manen, oren, onderkant van de buik, koker en uier. Let wel, goed schudden voor gebruik!

Samenstelling

Geselecteerde vetzuren en monoglyceriden afkomstig van kokosolie, emulgatoren (E432, E433), propyleenglycol en pepermuntolie.

Paarden met angst voor het geluid van een spray of spuitbus

Bij dit product wordt een handig doseerdopje geleverd. Het dopje zet je op de flacon en daarmee kun je de vloeistof tussen de manen en staart aanbrengen en inmasseren. In de praktijk blijkt dit een goede oplossing te zijn voor paarden die een spray spannend vinden. Veel gestelde vragen over de Happy Skin producten, staan in deze blog.

Waarschuwing

 • Alleen voor uitwendig gebruik;
 • Vermijd contact met de ogen;
 • Bewaren bij kamertemperatuur;
 • Buiten bereik van kinderen houden.

Werkzame stof Happy Skin Huidspray

 • Specifieke en wetenschappelijk onderbouwde combinatie van plantaardige vetzuren en monoglyceriden;
 • Pepermuntolie is toegevoegd voor een aangename geur en ondersteunt de huid;
 • Uitvoerig getest bij verschillende paardenrassen, gehouden onder verschillende omstandigheden;
 • De combinatie van bovenstaande heeft een afwerend effect op muggen, vermindert jeuk en verzacht en verzorgt de huid.

Blog en advies

Wij hebben inmiddels diverse blogs gepubliceerd over het gebruik van Happy Skin producten. Hier in het kort wat ons advies is bij paarden met zomereczeem:

 • Happy Skin Buzz Off Spray, 2 x per week hele paard in sprayen, dit voorkomt dat diverse soorten muggen in de buurt van je paard komen;
  (de Buzz Off is niet geschikt om op wondjes te gebruiken)
 • Dagelijks gevoelige plekjes behandelen met de Happy Skin Huidspray, weert knutten en verzorgt eventuele wondjes;
 • Is er toch een wat groter wondje ontstaan, dan gebruik je de huidgel.

Sytske C schreef op facebook: Mijn Þumalina heeft geen eczeem, maar staat toch in de rij elke paar dagen om ook even ingespoten te worden. Niet gek in een gebied waar zoveel knutten zijn dat ik ze zelf ook voel prikken. En de importdames zijn er echt heel blij mee.

Josien W: Mijn paard mocht in 2020 als proefkonijn alle versies van het product proberen. Hij heeft daardoor de hele vorige zomer geen deken op gehad.

Greenvalley

Alle producten van Greenvalley Health Products zijn exclusief verkrijgbaar bij Atorka! De producten zijn uitgebreid getest door diverse IJslandse ruiters, welke unaniem enthousiast zijn over deze producten. Greenvalley Health Products ontwikkelt producten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van paarden en andere gezelschapsdieren. Al hun producten zijn ontwikkeld met een sterke wetenschappelijke onderbouwing. Bij Greenvalley staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten bevatten zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waarbij ook nog eens gelet wordt op een duurzame productie. De Happy Skin flacons zijn recyclebaar.

Extra informatie

Merk

Greenvalley

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.