Harry’s Horse Anatomic hoofdstel

89,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Harry’s Horse Anatomic hoofdstel is mooi en goed anatomisch gevormd hoofdstel, wat zeker meer comfort gaat bieden aan je paard. Niet een speciaal IJslander hoofdstel, maar wel in de zogenaamde Cob size, de maat voor een IJslands Paard.

Beschrijving

Harry’s Horse Anatomic hoofdstel

Harry’s Horse Anatomic hoofdstel is mooi en goed anatomisch gevormd hoofdstel, wat zeker meer comfort gaat bieden aan je paard. Niet een speciaal IJslander hoofdstel, maar wel in de zogenaamde Cob size, de maat voor een IJslands Paard. Het leer is mooi en soepel, de neusriem is zo gevormd dat dit niet op het gevoeligste puntje van het neusbot ligt. Deze neusriem is een combinatie van een hoge neusriem en een lage neusriem. Door de vaste sperriem bevorder je ook weer een rustiger ligging van het bit. Blinde sluitingen aan de bakstukken en aan de meegeleverde webband teugels.

Kleuren

Hoofdstel Anatomic wordt geleverd in bruin of zwart.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

 

Extra informatie

Kleur

,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten