Harry’s Horse Groomer blok XXL

4,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Misschien heb je ook interesse in

Spons met harde en zachte kant

Spons met harde en zachte kant is gewoon goed en multi-functioneel. Deze zachte spons is voorzien van een harde laag waarmee je vuil en vlekken makkelijk kunt verwijderen.

Groomer blok XXL van Harry’s Horse is onmisbaar tijdens de verharings-periode van jouw paard of pony. Met dit blok haal je heel gemakkelijk alle losse haren uit de vacht. Maar ook stof, vuil of bijvoorbeeld horzeleitjes!

Beschrijving

Harry’s Horse Groomer blok XXL

Harry’s Hore Groomer blok XXL is onmisbaar tijdens de verharings-periode van jouw paard of pony.
Met dit blok haal je heel gemakkelijk alle losse haren uit de vacht.
Maar ook stof, vuil of bijvoorbeeld horzeleitjes!
Modder en zand? Is zo te verwijderen met het Groomer Blok XXL van Harry’s Horse.

Wil je meer poets-artikelen zien? Klik dan hier.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.

Harry’s Horse is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het streven is om iedereen altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie.

Extra informatie

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.