, ,

Harry’s Horse Halstertouw Mounty

11,95

Dit Harry’s Horse Halstertouw Mounty is een stevig gevlochten halstertouw. Het touw is bijzonder sterk en gemaakt van materiaal dat ze ook gebruik voor touwen in de bergklimsport. Het halstertouw heeft een zilverkleurige musketon. Materiaal: Tetlon. Lengte: 200 cm. Goed te combineren met de verschillende halsters die wij hebben.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , Tags: ,

Harry’s Horse Halstertouw Mounty

Dit Harry’s Horse Halstertouw Mounty is een stevig gevlochten halstertouw. Het touw is bijzonder sterk en gemaakt van materiaal dat ze ook gebruik voor touwen in de bergklimsport. Het halstertouw heeft een zilverkleurige musketon. Materiaal: Tetlon. Lengte: 200 cm. Super leuk bijvoorbeeld bij het rood/wit/blauwe halster van Tölthester. Maar we hebben meerdere halsters van diverse merken.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Merk

Harry's Horse

Kleur

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Andere suggesties…

Scroll naar top