Hay Play Bag hooizak

54,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
De Hay Playbag hooizak is super sterk, zo is onze ervaring. Echt onverwoestbaar en daardoor duurzamer dan menig hooinet of hooizak. Het zorgt voor een gezonde én leuke manier van eten!  

Beschrijving

Hay Play Bag hooizak

De Hay Play bag hooizak is super sterk, zo is onze eigen ervaring. Echt onverwoestbaar en daardoor duurzamer dan menig hooinet, slowfeeder of hooizak. Het zorgt voor een gezonde én leuke manier van eten! De Hay Play bag daagt je paard om te kunnen eten. Daardoor voorkomt het koliekproblemen en ook nog eens verspilling van hooi! De Hay Plag bag is er in 2 maten, Small en Large. In de Small gaat circa 6kg ruwvoer en in de Large gaat circa 12 kilo ruwvoer. How to use deze hooizak, dat zie je in dit filmpje. Je ziet dan ook dat je zak eenvoudig blijft staan, hierdoor is de zak heel eenvoudig te vullen.

Richard schreef: Deze heb ik nu al een jaar of vijf. Ik vind hem wel fijn. Maar ook onze eigen ervaring is erg goed. Wat een sterke hooizak!

Hay Play bag Pillow

Naast de hooizakken is er ook de Hay play pillow. Een XL hooizak, maar dan in een platte uitvoering, om bijvoorbeeld aan de muur in je stal te hangen of om in een voerbak te leggen.

Inzetbaarheid Hay Play bag

De Hay Playbag kun je in de stal hangen, wij zelf gebruiken hem in de paddock, maar uiteraard is deze hooizak ook handig in de trailer. Er zitten geen scherpe of gevaarlijke hoeken of randen aan. De gaten in de zak zijn 8 cm doorsnede.

Test Hay Play Bag

Esmée Versteeg heeft de Hay play bag voor ons getest en een korte video opgenomen. Deze vind je op ons Youtube kanaal. Esmée laat in deze video zien hoe makkelijk het is om de zak te vullen en ze vertelt over de specificaties.

Maten

  • Maat  S is geschikt voor ca. 6 kilo ruwvoer, de gaten hebben een doorsnede van 8 cm. hoogte 70 cm, doorsnede ca. 120 cm.
  • Maat L is geschikt voor ca. 12 kilo ruwvoer, de gaten hebben een doorsnede van 8 cm. hoogte 75 cm, doorsnede ca. 140 cm.

Hoeveel voer jij je paard?

Met deze weeghaak bepaal je hoeveel ruwvoer je geeft aan je paard. Handig om te zien of je paard niets te kort komt. In onze blog over slowfeeders vind je meer informatie. Daarnaast ook handig in combinatie met de Gate-Timers. Wat dit zijn, dat lees je in deze blog.

Extra informatie

Maten

,

Merk

Horse Originals

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.