Hay Spray

64,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Hay Spray is een nieuw 100% organisch product voor paarden met een stofallergie of luchtwegproblemen. Ook ideaal als je -om wat voor reden dan ook- tijdelijk wat minder goede kwaliteit hooi voert.

Beschrijving

Hay Spray

Hay Spray is een nieuw 100% organisch product voor paarden met een stofallergie of luchtwegproblemen. Ook ideaal, als je om wat voor reden dan ook, tijdelijk wat minder goede kwaliteit hooi voert. Maak afhankelijk van de hooikwaliteit een menging van 3%, 4% of 5%. Eerst goed schudden met de flacon Hay Spray is het advies, 1 liter mengsel is goed voor ca. 10 – 12 kilo hooi. Met een drukspuit (plantenspray) verdeel je het mengsel gelijkmatig over het gehele hooirantsoen, dit voer je dan binnen 3 dagen aan je paard. Inhoud van de flacon is 1 liter.

Kenmerken Hay Spray

  • Bindt stof aan het hooi en voorkomt dat stof en ziektekiemen tijdens het eten in de luchtwegen terechtkomen
  • Verbetert de smakelijkheid van het hooi
  • De oregano-olie die met de Hay Spray wordt opgenomen, ondersteunt de darmgezondheid met zijn antimicrobiële en schimmeldodende eigenschappen
  • Versterking van het immuunsysteem door de hoge antioxiderende werking van oregano-olie
  • Inhoud 1 liter
  • 100% Organisch
  • Hooi weken geeft veel kans op schimmels, wat niet wenselijk is voor je paard

Hay Playbag

Ideaal voor paarden met luchtwegproblemen zijn de Hay Playbag slowfeeders. Wel slowfeeding zonder dat je paard de hele dag met zijn neus in het hooi staat.

Hooi

Het produceren van een goede hooikwaliteit is niet eenvoudig. Veel werk, inzet van machines en veel ervaring zijn vereist. Veranderende klimatologische omstandigheden spelen ook een grote rol. Al deze factoren hebben ertoe geleid dat hooiproductie geen lucratief bedrijfsmodel is voor de landbouw. Juist omdat de huidige marktprijzen de kosten nauwelijks dekken.

Stal- en paardeneigenaren vinden het steeds moeilijker om in de juiste hoeveelheden te hooien. Op het aangeboden ruwvoer heb je als koper weinig invloed – er wordt steeds vaker hooi van slechte kwaliteit gevoerd – met gevolgen voor de gezondheid van de paarden. De meest voorkomende gezondheidsproblemen ontstaan ​​in de luchtwegen en het spijsverteringskanaal. Veel paardeneigenaren weken of stomen het hooi om dit probleem tegen te gaan. Hay Spray biedt een oplossing voor deze problemen. En heeft je paard naast luchtwegproblemen ook darmproblemen? Kijk dan eens naar de Happy Belly Solid.

Horse Originals

De missie van Horse Originals is om jou en je paard te voorzien van de beste slowfeed producten die bijdragen aan een verbeterd paardenwelzijn.

Het welzijn van paarden is belangrijk voor ons en we zijn er trots op dat we met onze producten kunnen bijdragen aan een betere gezondheid van jouw paard. De producten die wij produceren en leveren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn veilig voor jouw paard. Voeding, met name ruwvoer, is een van de belangrijkste elementen van het houden en verzorgen van paarden.

Horse Originals richt zich dan ook op het verbeteren van de manier waarop ruwvoer wordt gevoerd. Onze zelf ontwikkelde slowfeed systemen dragen bij aan het verbeterde welzijn van uw paard. Deze systemen zorgen voor een langzame/continue voedselopname, wat problemen met koliek helpt voorkomen. Horse Originals onderscheidt zich door kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke service.

Atorka is trotse dealer van dit fantastische merk!

Extra informatie

Merk

Horse Originals

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.