HELTIE Horse Cannabidol

8,5067,95

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
HELTIE Horse Cannabidol zorgt voor weerstand, vitaliteit en geeft natuurlijke rust. Canabinol is gemaakt van diverse kruidnagelplanten (hele plant) en bevat daardoor veel verschillende soorten cannabinoïden en heeft daardoor ook een hele uitgebreide werking.

Beschrijving

HELTIE Horse Cannabidol

HELTIE Horse Cannabidol zorgt voor weerstand, vitaliteit en geeft natuurlijke rust.

Cannabidol is een kruidnagelextract dat rijk is aan cannabinoïden. Cannabinoïden ondersteunen het endocannabinoïde systeem (ECS-systeem), waardoor de weerstand wordt ondersteunt, het voor vitaliteit zorgt en een natuurlijke rustgever is.

Is gemaakt van diverse kruidnagelplanten (hele plant) en bevat daardoor veel verschillende soorten cannabinoïden en heeft daardoor ook een hele uitgebreide werking.

Toepassing:

Cannabidol heeft door de kruidnagel een sterke geur en smaak. Wij raden daarom altijd aan om de dosering heel rustig op te bouwen zodat het paard kan wennen aan de smaak. Het mag gewoon over het voer worden gegeven of anders met een spuitje direct in de mond worden ingebracht.

LET OP: Het gebruik van HELTIE horse Cannabidol is niet toegestaan op wedstrijden, stop daarom minimaal 72 uur voor een wedstrijd.

Dosering:

  • Laag: 1x daags 1 ml per 100 kg lichaamsgewicht
  • Hoog: 2-3x daags 2 ml per 100 kg lichaamsgewicht

Cannibadol kan gegeven worden zoalns het nodig is, wel raden wij aan om elke 8 weken een stopweek van minimaal 1 week te doen. In sommige, ernstige gevallen is een stopweek niet mogelijk en dan kan je het langer doorgeven en op een later moment eventjes stoppen.

Ingrediënten

Kruidnagelextract en Glycerine

HELTIE Horse

HELTIE Horse is een Nederlands bedrijf wat bekend staat om de vervaardiging supplementen voor paarden op 100% natuurlijke basis.

De visie is om paarden weer dichter bij de natuur te brengen met supplementen die volledig op natuurlijke basis zijn. Zij onderzoeken wegen die andere niet hebben onderzocht en ontwikkelen daardoor nieuwe formules en mogelijkheden.

Atorka is sinds 2024 trotse dealer van HELTIE Horse!

Extra informatie

Merk

HELTIE Horse

Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.