Hilton Herbs Easy Mare bij hengstigheid

34,95

Het supplement voor merries Hilton Herbs Easy Mare ondersteunt bij hengstigheid. Als een merrie hengstig wordt of is dan kunnen klachten ontstaan waardoor zij zich minder prettig voelt. Easy Mare kan helpen deze klachten te verlichten.

Beschikbaar via nabestelling

Levertijd ca. 2 werkdagen
Als u dit product koopt, zult u 35 Punten verdienen!
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: 60054 Categorieën: ,

Het supplement voor merries Hilton Herbs Easy Mare ondersteunt bij hengstigheid. Als een merrie hengstig wordt of is dan kunnen klachten ontstaan. Bovendien kan zij zich minder prettig voelen. Easy Mare kan helpen deze klachten te verlichten.

Hilton Herbs Easy Mare ondersteunt bij hengstigheid

Hengstigheid is de periode waarin een merrie zich onprettig kan voelen. Opeens zijn er fysieke klachten waarvoor niet echt een duidelijke oorzaak is aan te wijzen. In zo’n situatie kan het supplement voor merries Hilton Herbs Easy Mare zorgen voor verlichting van de klachten. Er door Hilton Herbs is gekozen voor een kruidenmix die tijdens de hengstigheid de merrie extra kracht kan geven. Daarnaast is Hilton Herbs Easy Mare volkomen natuurlijk en hormoonvrij. Het kruidensupplement is zeer geschikt ter ondersteuning van normale, gezonde, uitgebalanceerde hormoonspiegels en een rustig, gelijkmatig functionerend zenuwstelsel van de merrie. Bovendien kan het supplement ook bij hengsten en ruinen een vergelijkbare werking hebben. Geef je jouw paard liever de vloeibare vorm, dan kun je daarnaast ook kiezen voor Hilton Herbs Easy Mare Gold.

Specificaties Hilton Herbs Easy Mare

Het Hilton Herbs Easy Mare supplement voor paarden is samengesteld uit moninkspeper zaden, valeriaan, mariadistel zaden, kamille, Gelderse roos, verbana en duizendblad. Het supplement is verkrijgbaar in een verpakking met een inhoud van 1 kilo smakelijke brokken.

  • Merk: Hilton Herbs
  • Product: Hilton Herbs Easy Mare
  • Toepassing: supplement voor ondersteuning bij hengstigheid
  • Vorm: smakelijke brokken
  • Verpakking: 1 kilo

Hilton Herbs: Natuurlijke supplementen voor paard en pony

Het Engelse bedrijf Hilton Herbs is in 1989 ontstaan. De eigenaren van het het bedrijf hadden zelf een jong paard met artritis. Daardoor gingen ze op zoek naar geschikte supplementen om de klachten te verminderen. Dit bleek een lastige klus. Zeker om supplementen te vinden die gezonde en natuurlijke ingrediënten bevatten was een uitdaging. Hierdoor kwamen ze op het idee om zelf producten te gaan produceren die paard en pony ondersteunen en natuurlijk is. Zo is dan ook Hilton Herbs ontstaan.

Familiebedrijf met oog voor gezonde en natuurlijke producten

Het bedrijf is gegroeid en heeft ontwikkeld. Maar nog altijd is het een familiebedrijf dat bovendien alle aandacht richt op het ontwikkelen op goed werkende, gezonde en natuurlijke supplementen. Begonnen met producten voor paarden, richt het zich bedrijf zich inmiddels bovendien op andere huisdieren. In de webshop van Atorka kun je verschillende Hilton Herbs supplementen vinden.

Lees meer

 

Translate »
0
Scroll naar top