Hrimnir Heritage D frontriem

39,95

Kies voor de populair Hrimnir Heritage D frontriem als je wil gaan voor een uniek en elegante look. Het ontwerp van de prachtige frontriemen is gebaseerd op oude afbeeldingen uit de tijd van de Vikingen en verbindt het moderne IJslandse paard met zijn lange traditie.

Beschikbaar via nabestelling

Als u dit product koopt, zult u 40 Punten verdienen!

Inpakken?

GRATIS inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Hrimnir Heritage D frontriem

Hrimnir Heritage D frontriem, mooi in zijn eenvoud. Het ontwerp van deze prachtige frontriem is gebaseerd op oude afbeeldingen uit de tijd van de Vikingen. Het verbindt het moderne IJslandse paard met zijn lange traditie.

Details

  • Hoogwaardig leer doordrenkt met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid;
  • Roestvrijstalen gespen met rollen voor eenvoudige aanpassing;
  • Gespbeschermers om knelling te voorkomen;
  • Zwart leer;
  • Cob-maat;
  • EUIPO geregistreerd design.

Hrimnir

Hrimnir staat voorhoge kwaliteit en een prachtig en bovendien uniek design. Het vergroot het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard. Wij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest door onszelf. Ook verschillende professionals in IJsland en in het buitenland testen de producten. Bij de productontwikkeling zijn daarnaast altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken, die ons helpen onze producten te verbeteren. We behouden de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in onze producten.

Klantenservice

Voorlopig plaatsen we de Hrimnir artikelen in het Engels, medio september is alles in het Nederlands vertaald. Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief

Andere suggesties…

Translate »
Scroll naar top