Hrimnir lage neusriem Lava

65,95

De Hrimnir lage neusriem Lava is voorzien van prachtige zwarte strass steentjes, waardoor het een subtiele indruk geeft van lavasteen. Zoals veel producten uit de Hrimnir hoofdstellen lijn is ook deze neusriem geïnspireerd op de IJslandse natuur.

Beschikbaar via nabestelling

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Hrimnir lage neusriem Lava

De Hrimnir lage neusriem Lava is voorzien van prachtige zwarte strass steentjes, waardoor het een subtiele indruk geeft van lavasteen. Zoals veel producten uit de Hrimnir hoofdstellen lijn is ook deze neusriem geïnspireerd op de IJslandse natuur. De Hrimnir lage neusriem Lava heeft een zachte vulling rond de neus en is gemaakt van leer van hoge kwaliteit. Wij leveren de neusriem standaard in de maat COB, waarbij de neusriem 24 cm breed is. Op verzoek kunnen ook andere maten besteld worden.

Details

  • Zwart leer;
  • Zachte vulling rond de neus;
  • Slank ontwerp voor licht comfort;
  • Leer van hoge kwaliteit met extra olie voor duurzaamheid en zachtheid;
  • Roestvrijstalen gespen met rollen voor eenvoudige aanpassing;
  • Gespbeschermers om beknelling te voorkomen;

Houdt u er rekening mee, dat zelfs bij normaal gebruik kan worden verwacht dat individuele stenen eruit kunnen vallen, aangezien paarden vaak met hun hoofd over hun benen of andere voorwerpen (bijv. Stalmuur, schutting etc.) wrijven.

Hrimnir

Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een bovendien een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige producttests met experts. Alle producten worden grondig getest bij Hrimnir en door verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren.

Atorka klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00 uur. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Merk

Hrimnir

Kleur

Maten

Andere suggesties…

Scroll naar top