Hrimnir X-Change kopijzer

49,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Veel zadels hebben tegenwoordig een verwisselbare kopijzer. HetHrimnir X-Change kopijzer is een goed voorbeeld hiervan. Bestel nu eenvoudig een nieuw kopijzer in de juiste maat. Voor hulp of advies, neem contact op met onze zadelmaker Hans van Dijk.
SKU 10850 Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Hrimnir X-Change kopijzer

Veel zadels hebben tegenwoordig een verwisselbare kopijzer. Het Hrimnir X-Change kopijzer is een goed voorbeeld hiervan. Het voordeel hiervan is dat je zadel altijd kunt aanpassen aan de conditie van je paard.  Dat scheelt heel wat in de kosten en je kunt je zadel meestal gewoon blijven gebruiken. Dit kopijzer is enkel geschikt voor Hrimnir zadels.

Kopijzer in IJslander zadels

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate. Je vindt dit onderdeel dus binnenin het zadel en wordt aan de voorkant aangebracht. Het is bepalend voor de breedte van de zadelboom.

Maten en specificaties

Omdat zadels in veel afmetingen te vinden zijn, wordt ook het X-change kopijzer in veel maten geleverd. Van de kleinste maat XS (extra small) tot de grootste maat XXW (extra extra wide) en alles wat er tussen zit. Daardoor is er vrijwel altijd een passend X-change kopijzer te vinden.

 • Maten:
  • N (narrow)
  • M (medium)
  • MW (medium wide)
  • W (wide)
  • XW (extra wide)
  • XXW (extra extra wide)

Persoonlijk advies bij het herstel van het zadel

Het is een behoorlijke uitdaging om uit te vinden wat er mankeert aan het zadel. Sterker nog, het is een onderwerp dat specialistische kennis en kunde vergt. Als je niet 100% zeker weet waar het probleem vandaan komt, dan kun je met onze zadelspecialist contact opnemen. Dat kan uiteraard ook als je het probleem met het zadel nog moet vaststellen of op zoek bent naar een ander zadel. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan 06-28713577. Dat kan van maandag t/m zaterdag. Of stuur een mailtje naar Hans@atorka.nl.

Zadel pasconsult

Een goed zittend en passend zadel is van groot belang voor paard en ruiter. En dat geldt uiteraard ook voor het IJslandse paard. Daarom kun je gebruik maken van een zadelpasconsult. Onze zadelspecialist gaat op zoek naar het beste zadel, nieuw of tweede hands, voor jou én je IJslandse paard. Op de pagina zadelpasconsult kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Hrimnir

Hrimnir is een familiebedrijf uit IJsland. Rúnar Þór Guðbrandsson en zijn vrouw Hulda Sóllilja Aradóttir hebben het bedrijf in 2003 opgericht en runnen het vanuit hun geboorteplaats Mosfellsbær in Zuid-IJsland.
Hrimnir staat voor hoge kwaliteit. De producten zijn prachtig en hebben een uniek design. Het comfort en de functionaliteit voor jou en je paard staat voorop bij Hrímnir. Zij leggen de nadruk op kwaliteit door innovatie, gepatenteerde materialen en grondige product testen met behulp van experts. Alle producten worden grondig getest door Hrimnir zelf en verschillende professionals in IJsland en in het buitenland. Bij de productontwikkeling zijn altijd professionele ruiters, dierenartsen en instructeurs betrokken. Zij helpen om de producten te verbeteren. Hrímnir behoudt hierbij de geest van het IJslandse paard en zijn unieke aard, vrijheid en puurheid in de producten.

Extra informatie

Maten

, , , , ,

Merk

Hrimnir

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.