JohannaVau Karamellur breipatroon

10,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
JohannaVau Karamellur breipatroon vinden wij fantastisch! Een unieke IJslandse trui gemaakt in de meest prachtige kleuren en ontworpen door Johanna Vau.

Beschrijving

JohannaVau Karamellur breipatroon

JohannaVau Karamellur breipatroon vinden wij fantastisch! Een unieke IJslandse trui gemaakt in de meest prachtige kleuren en ontworpen door Johanna Vau.

Karamellur

Karamellur (karamel), wat snoep in huis betekent, is een heerlijk kleurrijke en vrouwelijke trui voor waar je heerlijk in weg kunt kruipen, maar ook zeker de show mee kunt stelen tijdens een gezellige ontmoeting met vrienden.

Je breit deze trui snel met dubbele Plötulopi en je kunt al je lievelingskleuren gebruiken voor de heerlijke rechte karamelpatronen.

Indien nodig kun je een deel van de Plötulopsi vervangen door een Álafosslopi of een dubbele Léttlopi.

Zoals de meeste IJslandse breipatronen worden eerst de mouwen gebreid, dan het lijfje en ten slotte de pas wat ze verbindt.

De capuchon maakt het uiterlijk en de bruikbaarheid van het kledingstuk compleet, de versiering aan de achterkant loopt door met hetzelfde snoeppatroon als in de capuchon. Wij adviseren je een proeflapje te breien.

Wij wensen je leuke breimomenten toe tijdens het breien van deze prachtige trui!

Materialen, maten en accessoires

  • Plötulopi of Istex Léttlopi (dubbel) of Alafoslopi
  • 80 cm rondbreinaalden 7 mm
  • breinaalden zonder knop 3,5 mm

Let op: de dichtheid van de instructies is 13 s / 10 cm, zorg voor het patroon door gesloten tricotsteek te breien.

Let op: Wees voorzichtig met de breidichtheid, omdat het verschil van zelfs maar een paar steken niet alleen de breedte van het werk beïnvloedt, maar ook b.v. tot de hoogte van de pas!

Het breipatroon

JohannaVau Karamellur breipatroon kan je bij ons bestellen. Je kan kiezen uit een PDF die je zelf moet printen, of wij printen het patroon en sturen het op. Bestel je bij ons gelijk de wol, dan is het patroon gratis!

Wil je de wol van deze prachtige trui bestellen? Klik dan hier en vind Lettlopi, Alafoss, Einband en Plötulopi.

Johanna Vau

Johanna Vau is een ontwerpster van breipatronen. Haar liefde voor het IJsland, het IJslandse paard en de prachtige kleuren van de IJslandse wol zijn haar inspiratie voor haar unieke patronen. Van haar patroon Gimsteinn zijn inmiddels duizenden kopieën verkocht.

Voor Johanna is het ontwerpen en breien een welkome afleiding voor haar drukke bestaan als dierenarts en professioneel fotograaf.

Extra informatie

Merk

JohannaVau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.