Sophie’s Hestaferð breipakket muts en hoofdband

33,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Sophie’s Hestaferð breipakket muts en hoofdband is een nieuw breipakket met wol van Harpa.
  • Wol van Harpa is met planten van IJsland gekleurd
  • Deze wol past erg goed bij Plotulopi

Beschrijving

Sophie’s Hestaferð breipakket muts en hoofdband

Sophie’s Hestaferð breipakket muts en hoofdband is een nieuw breipakket met wol van Harpa. Ik, Yvonne van Dijk eigenaar van Atorka.nl, ontmoette Harpa en Sophie in het voorjaar van 2024 tijdens een reis op IJsland. Paardrijden én breien, dat is de passie van Sophie, haar tante Harpa maakt daarvoor prachtige wol. Gekleurd met natuurlijke producten van IJsland.

Wij mogen van Sophie dit breipakket aanbieden, je ontvangt een kleine bol Harpa wol met twee bijpassende bollen Plotulopi. Daarbij krijg je het patroon voor de muts en hoofdband gratis. Daar de wol gekleurd is met natuurlijke materialen is deze nooit hetzelfde van kleur, dit is de charme van het product. Wij zoeken altijd Plotulopi in kleuren passend bij de Harpa wol.

We hebben nog 6 kleine bollen Harpa liggen, daarmee maken we pakketten die meegaan het NK in Oirschot. Wil je er vast één reserveren? Dan even mailen naar de klantenservice.

IJslanders rijden en breien combineren

Wil je ook paardrijden en breien combineren? Sophie organiseert komend najaar en heuse ‘Knit and Ride Adventure’. Ik heb genoten van de geweldige paarden en de goede zorgen van Sophie. Ga jij naar Sophie? Laat je ons dan weten hoe het was?

Sophie en Harpa

Wil je alles weten over de wol van Harpa, kijk dan eens op haar Facebook pagina. Ook Sophie heeft een eigen pagina, hier deelt ze verhalen over de paarden en breien.

Extra informatie

Kleur

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten