JohannaVau Linnea breipatroon

10,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
JohannaVau Linnea breipatroon is het laatste ontwerp van Johanna Vau. Een prachtige trui gemaakt van Istex Plotulopi.

Beschrijving

JohannaVau Linnea breipatroon

JohannaVau Linnea breipatroon is het laatste ontwerp van Johanna Vau. Een prachtige trui gemaakt van Istex Plotulopi.

Zoals bij veel IJslandse truien worden eerst de mouwen gebreid, gevolgd door het pand en als laatste de pas, zodat alles wordt samen gebreid tot een prachtige trui.

Linnea

Deze trui is vernoemd naar een bloem die wordt gevonden in de Scandinavische bossen. In het Engels is de naam Twinflower.

Materialen, maten en accessoires

  • Plötulopi of een dubbele draad Lettlopi
  • 80 cm rondbreinaalden 7 mm

Let op: de dichtheid van de instructies is 13 s / 10 cm, zorg voor het patroon door gesloten tricotsteek te breien.

Let op: Wees voorzichtig met de breidichtheid, omdat het verschil van zelfs maar een paar steken niet alleen de breedte van het werk beïnvloedt, maar ook b.v. tot de hoogte van de pas!

Het breipatroon

JohannaVau Linnea breipatroon kan je bij ons bestellen. Je kan kiezen uit een PDF die je zelf moet printen, of wij printen het patroon en sturen het op. Bestel je bij ons gelijk de wol, dan is het patroon gratis!

Wil je de wol van deze prachtige trui bestellen? Klik dan hier 

Johanna Vau

Johanna Vau is een ontwerpster van breipatronen. Haar liefde voor het IJsland, het IJslandse paard en de prachtige kleuren van de IJslandse wol zijn haar inspiratie voor haar unieke patronen. Van haar patroon Gimsteinn zijn inmiddels duizenden kopieën verkocht.

Voor Johanna is het ontwerpen en breien een welkome afleiding voor haar drukke bestaan als dierenarts en professioneel fotograaf.

Extra informatie

Merk

JohannaVau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.