JohannaVau Riimu breipatroon

10,00

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
JohannaVau Riimu breipatroon vinden wij prachtig! Een unieke IJslandse trui voor volwassenen met ingebreide IJslandermotieven ontworpen door Johanna Vau.

Beschrijving

JohannaVau Riimu breipatroon

JohannaVau Riimu breipatroon vinden wij prachtig! Een unieke IJslandse trui voor volwassenen met ingebreide IJslandermotieven ontworpen door Johanna Vau.

Riimu

Johanna houdt van IJslandse paarden en van breien. Geen wonder dus dat zij ook haar eigen prachtige IJslandse trui met paardenmotief ontwierp: De Riimu.

Riimu is gebreid van Lettlopi-garen en is zowel voor buiten als binnen een unieke trui. Het materiaal beschermt je tegen wind, vocht en kou, maar houdt de warmte toch comfortabel in evenwicht bij warmer weer. De Riimu heeft een nauwsluitend ontwerp, waardoor het, indien nodig, ook goed onder een jasje past.

De trui is snel te breien. Zoals bij veel IJslandse breiwerken worden eerst de mouwen gebreid, dan het pand en ten slotte de ronding die de delen verbindt tot een afgewerkt kledingstuk.

Met dank aan Johanna voor het ontwerpen van deze geweldige trui!

Het breipatroon

JohannaVau Riimu breipatroon kan je bij ons bestellen. Je kan kiezen uit een PDF die je zelf moet printen, of wij printen het patroon en sturen het op. Bestel je bij ons gelijk de wol, dan is het patroon gratis!

Benodigde materialen

  • Istex Léttlopi 50g/100m
  • 80 cm rondbreinaalden 5 mm
  • breinaalden zonder knop 4,5 mm

Wil je de wol van deze prachtige trui bestellen? Klik dan hier.

Johanna Vau

Johanna Vau is een ontwerpster van breipatronen. Haar liefde voor het IJsland, het IJslandse paard en de prachtige kleuren van de IJslandse wol zijn haar inspiratie voor haar unieke patronen. Van haar patroon Gimsteinn zijn inmiddels duizenden kopieën verkocht.

Voor Johanna is het ontwerpen en breien een welkome afleiding voor haar drukke bestaan als dierenarts en professioneel fotograaf.

Extra informatie

Merk

JohannaVau

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.