Kaptoom

59,95

Array
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Het ontwerp van deze kaptoom maakt dat het op verschillende manieren te gebruiken is. Bijvoorbeeld om bitloos mee te werken als kaptoom, maar ook kan je er mee rijden.

Beschrijving

Kaptoom

Deze kaptoom is verstelbaar bij het kopstuk, de neusriem en de keelriem. Daarnaast zijn de front- en neusriem zijn gevoerd. Het ontwerp van deze kaptoom maakt dat het op verschillende manieren te gebruiken is. Bijvoorbeeld om bitloos mee te werken als kaptoom, maar ook kan je er mee rijden.

Wil je toch met een bitje rijden, dan is dit ook een optie. Dit product wordt met teugels geleverd, maar je kan ook kiezen voor andere teugels.

Advies over het juiste hoofdstel

Twijfel je over de maat van het hoofdstel of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Met alle plezier adviseren we je zodat je zeker weet dat je het juiste hoofdstel koopt. Dit kan via de mail of telefoon. Ons nummer is 0348 446168. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m zaterdag.

Ben je ook op zoek naar een bitje?

Bitten voor o.a. IJslandse Paarden, want als de maat goed is dan kan iedere andere paard of pony ook gereden worden met deze bitjes. Bitten zijn er in alle soorten en maten. Als je eenmaal hebt gekozen voor een dubbel gebroken of enkel gebroken bit, dan heb je nog de voorkeur voor een watertrens en een bustrens.

Harry’s Horse

De filosofie van Harry’s Horse is “Paardensport en geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden”. Zij leveren al sinds 1974 de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft.
Harry’s Horse® is in staat trends te vertalen naar vooruitstrevende concepten en uiteindelijk een zeer bruikbaar eindproduct. Het is het streven om de paardenliefhebber altijd toegang te geven tot de meest recente ontwikkelingen op het gebied van materiaal, veiligheid, pasvorm en functie. De producten zijn constant aan veranderingen onderhevig om te voldoen aan de steeds strenger wordende eisen en de hoge verwachtingen van de consument. De markt is in beweging en Harry’s Horse® dus ook.

Extra informatie

Maten

, ,

Merk

Harry's Horse

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten