Oorbellen IJslander

10,95

Keuze uit IJslands blauw met wit of IJslandse vlag. Leuke oorknopjes voor de liefhebber van het IJslandse paard. Ook een mooi origineel cadeautje!

Als u dit product koopt, zult u 11 Punten verdienen!
Als u dit product koopt, zult u 11 Punten verdienen!
Wissen

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: HA-OR Categorieën: , Tags: ,

Oorbellen IJslander

Oorbellen IJslander van Stainless steel. Keuze uit IJslands blauw met wit of IJslandse vlag. Leuke oorknopjes voor de liefhebber van het IJslandse paard. Ook een mooi origineel cadeautje! Er zijn ook oorhangers te bestellen, die kun je hier bekijken.

Cadeaus

Een cadeau voor paardenliefhebbers, waar ga je dan zoeken? Is degene waar voor je zoekt een liefhebber van IJslandse Paarden, dan zit je bij ons goed. Wij hebben veel leuke cadeautjes gerelateerd aan het IJslandse Paard. Bekijk alle hier alle cadeautjes. Wij hebben een gratis inpakservice! Geef bij het bestellen aan om wat voor gelegenheid het gaat en wij pakken het product leuk voor je in. Wil je een kaartje bij de bestelling laten doen? Ook dat kan natuurlijk. Je kunt zelfs het pakketje op een ander adres laten bezorgen en zo iemand verrassen. Wij denken graag met je mee!

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in het magazijn? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. Ons telefoonnummer is 0348-446168. Je kunt ook mailen naar: klantenservice@atorka.nl

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Kleur

,

Andere suggesties…

Translate »
1
Scroll naar top