Karlslund Rijsokken Zwart met IJslander Motief

15,95

Als u dit product koopt, zult u 16 Punten verdienen!

Inpakken?

Nieuw bij Atorka is de inpakservice! Wil je graag dat jouw bestelling leuk ingepakt wordt opgestuurd? Kies één van de 2 opties en wij zorgen voor de rest.

+ 1,50
+ 1,50
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
SKU: K.549 Categorieën: , , ,

De Karlslund rijsokken zwart met IJslander motief zijn uiteraard warm en zeer comfortabel te dragen. Door de evenwichtige combinatie van wol met acryl zijn de deze stijlvolle zwarte rijsokken geschikt voor bijna elk jaargetijde.

Karlslund  rijsokken zwart met IJslander motief

Sokken moeten lekker en comfortabel zitten en de voeten voldoende warm houden. De Karlslund sokken met IJslander motief zorgen hier uitstekend voor. Daardoor zijn ze een echte musthave voor de liefhebber van het IJslandse paard. De Karlslund rijsokken zwart worden geleverd in een one-size fits all maat. Je kunt trouwens ook kiezen foor de Karlslund wollen rijsokken grijs met IJslander motief.

Specificaties Karlslund paardrijsokken zwart

De Karlslund paardrijsokken zijn gemaakt van een evenwichtige combinatie van wol en acryl. Door het geïntegreerde elastiek hebben de zwarte sokken een mooie pasvorm waardoor ze prettig dragen in rijlaarzen en paardrijschoenen.

  • Merk: Karlslund Riding
  • Model: Karlslund wollen rijsokken zwart met IJslander motief
  • Materiaal: wol met acryl
  • Maten: one-size fits all
  • Kleur: zwart

Karlslund Rijkleding

Karlslund Riding Equipment: Kwaliteit uit Denemarken

Het Deense bedrijf Karlslund Riding Equipment is een fabrikant van een breed assortiment hoogwaardige artikelen voor paard en ruiter. Zadels, harnachement, dekens en rijkleding voor vrouwen en mannen. Je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of je kunt het vinden in de collectie van Karlslund. Speciale aandacht is er voor alles dat met het IJslandse paard te maken heeft. De Karlslund wollen rijsokken zwart met IJslander motief zijn een mooi voorbeeld van deze Deense topkwaliteit.

Karlslund sokken zwart met IJslander motief passen

Wil jij de Karlslund sokken zwart met IJslander motief passen? Kom gerust even bij ons langs op ons kantoor in Linschoten (bij Woerden). Bovendien kun je tegelijkertijd ook andere outdoor- en ruiterkleding komen passen. Wel eerst even een afspraak maken via nummer 0348-446168 of email klantenservice@atorka.nl. Je kunt het telefoonnummer en email adres ook gebruiken als je nog vragen hebt over de kleding of producten uit de Atorka shop.

Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Lees meer