Op trektocht met je paard

18,99

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Op trektocht met je paard geschreven door Carolien Staal. Droom je van een trektocht met je paard? Wat moet je paard kunnen, wie neem je mee op reis en welke afwegingen maak je bij het uitstippelen van de route? Voor iedereen die maximaal wil genieten met zijn paard, of het nu een dagtocht of een meerdaagse trektocht is. Neem jij vast een inkijkje in dit leuke boek?

Beschrijving

Op trektocht met je paard

Op trektocht met je paard geschreven door Carolien Staal. Droom je van een trektocht met je paard? Wat moet je paard kunnen, wie neem je mee op reis en welke afwegingen maak je bij het uitstippelen van de route? Welke zaken staan er op de paklijst, wat er gaat er in een EHBO-kit, hoe bepaal je een realistische dagafstand en in welk tempo ga je rijden? Hoe houd je je paard gezond onderweg? Allemaal zaken die uitgebreid aan bod komen in het boek “Op trektocht met je paard”.

Daarnaast is er veel aandacht voor navigeren, op papier en digitaal. De voor- en nadelen van verschillende devices worden besproken met tips voor geschikte apps. En dan ga je op pad. Hoe ziet een dag eruit, waar moet je rekening mee houden? Kortom, een praktisch boek met heldere uitleg en meer dan 100 foto’s. Voor iedereen die maximaal wil genieten met zijn paard, of het nu een dagtocht of een meerdaagse trektocht is.

Details Op trektocht met je paard

Auteur: Carolien Staal
ISBN: 9789056000271
Uitvoering: Paperback
Jaar: 2020
Aantal pagina’s: 144
Taal: Nederlands
Kenmerken: Paarden | Buitenrijden | Trektochten | Recreatie | Carolien Staal
Afbeeldingen: meer dan 100 kleurenfoto’s

Over de auteur

Carolien Staal schreef dit en vindt dat ze leukste baan van de wereld heeft. Ze is de hele dag met paarden bezig. Bezoekt voor haar werk o.a. de Olympische Spelen in Rio en komt bij topruiters over de vloer. En toch gebeurd er iets wat e.e.a. zal veranderen…. wil je meer weten over Carolien, haar boeken en haar quotes? Lees dan hier verder.

Ga jij op trektocht met je paard?

En ga je dan ook echt op pad? Heb je veel gehad aan de tips uit dit boek? Stuur je ons dan een mailtje? Wij zijn reuze benieuwd waar je bent geweest met je paard!

Extra informatie

Taal

Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.