Prydi Hoofdstel Simply Comfort

135,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Prydi Hoofdstel Simply Comfort is ontwikkeld door Neel van Prydi. Dit comfortabele hoofdstel is eenvoudig van ontwerp en daardoor voor veel paarden prettig te dragen.

Beschrijving

Prydi Hoofdstel Simply Comfort

Prydi Hoofdstel Simply Comfort is ontwikkeld door Neel van Prydi. Dit comfortabele hoofdstel is eenvoudig van ontwerp en daardoor voor veel paarden prettig te dragen. De neusriem is ook verkrijgbaar met een ring, zodat grondwerken met je paard met dit hoofdstel ook erg gemakkelijk is.

Gemaakt van Engels kwaliteitsleer en mooi afgewerkt. Verkrijgbaar in het zwart, maar ook naar wens  in andere kleuren. Perfect te combineren met jouw Prydi zadel. Vraag Hans van Dijk naar de vele mogelijkheden.

Prydi

Het PRYDI zadel bestaat al weer sinds 2008. Het is ontworpen om op de rug van kleinere paarden het ruitergewicht van volwassenen goed te kunnen verdelen. Dit is mogelijk door de speciale korte kussens. De zadels zijn in de loop der jaren geperfectioneerd, uitgebreid getest en verbeterd om tot een perfecte verbinding tussen ruiter en paard te komen. Het is daarom niet zomaar een zadel wat op de markt kwam. Het onderscheidt zich onder andere in kwaliteit en authentiek zadelmakerswerk uit Engeland. Maar vooral door zijn goede pasvorm die jarenlang verbeterd is en de  aanpasbaarheid van de kussens.

Daarnaast zijn de singelstoten in de juiste positie geplaatst (V-girth en voorsingel) maar kunnen ook worden aangepast. De zadelboom is speciaal voor PRYDI aangepast en in geen enkel ander zadel terug te vinden. Deze boom garandeert voldoende vrijheid van wervelzuil en schouder door de goede pasvorm. De hoge kwaliteit leer en de afwerking ronden het geheel af.

Extra informatie

Kleur

,

Merk

Prydi

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.