Prydi Kopijzer

60,00

Aantal
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate.

Beschrijving

Prydi kopijzer

Prydi kopijzer. Veel zadels hebben tegenwoordig een verwisselbare kopijzer. Het Prydi kopijzer is een goed voorbeeld hiervan. Voordeel hiervan is dat je zadel altijd kunt aanpassen aan de conditie van je paard.  Dat scheelt heel wat in de kosten en je kunt je zadel meestal gewoon blijven gebruiken. Dit kopijzer is geschikt voor de Prydi Switch

Prydi kopijzer in IJslander zadels

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate. Je vindt dit onderdeel dus binnenin het zadel en wordt aan de voorkant aangebracht. Het is bepalend voor de breedte van het zadel.

Maten en specificaties

Er zijn 4 verschillende maten.

  • M
  • MW
  • W
  • XW

Persoonlijk advies bij het herstel van het zadel

Het is een behoorlijke uitdaging om uit te vinden wat er mankeert aan het zadel. Sterker nog, het is een onderwerp dat specialistische kennis en kunde vergt. Als je niet 100% zeker weet waar het probleem vandaan komt, dan kun je met onze zadelspecialist contact opnemen. Dat kan uiteraard ook als je het probleem met het zadel nog moet vaststellen of op zoek bent naar een ander zadel. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan 0348-446168. Dat kan van maandag t/m zaterdag. Of stuur een mailtje naar Hans@atorka.nl.

Zadel pasconsult

Een goed zittend en passend zadel is van groot belang voor paard en ruiter. En dat geldt uiteraard ook voor het IJslandse paard. Daarom kun je gebruik maken van een zadelpas consult. Onze zadelspecialist gaat op zoek naar het beste zadel, nieuw of tweede hands, voor jouw IJslander. Op de pagina zadelpas consult kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Prydi

Het merk PRYDI bestaat al sinds 2008. Prydi is begonnen met het ontwerpen van een zadel om op de rug van kleinere paarden het ruitergewicht van volwassenen goed te kunnen verdelen. Dit is mogelijk door de speciale korte kussens. De zadels zijn in de loop der jaren geperfectioneerd, uitgebreid getest en verbeterd om tot een perfecte verbinding tussen ruiter en paard te komen. Het is daarom niet zomaar een zadel wat op de markt kwam. 

Het onderscheidt zich onder andere in kwaliteit en authentiek zadelmakerswerk uit Engeland. Maar vooral door zijn goede pasvorm die jarenlang verbeterd is en de  aanpasbaarheid van de kussens. Inmiddels verkoopt Prydi ook diverse accessoires zoals beugelriemen, singels en hoofdstellen.Extra informatie

Maten

, , ,

Merk

Prydi zadels

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten