Prydi Kopijzer

50,00

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate.

Wissen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Artikelnummer: PRKIJ Categorieën: , , , Tag:

Prydi kopijzer

Prydi kopijzer. Veel zadels hebben tegenwoordig een verwisselbare kopijzer. Het Prydi kopijzer is een goed voorbeeld hiervan. Voordeel hiervan is dat je zadel altijd kunt aanpassen aan de conditie van je paard.  Dat scheelt heel wat in de kosten en je kunt je zadel meestal gewoon blijven gebruiken. Dit kopijzer is geschikt voor de Prydi Switch

Prydi kopijzer in IJslander zadels

Een kopijzer maakt onderdeel uit van de boom van het zadel. Ook wordt dit onderdeel wel aangeduid met de Engelse woorden gulletplate of headplate. Je vindt dit onderdeel dus binnenin het zadel en wordt aan de voorkant aangebracht. Het is bepalend voor de breedte van het zadel.

Maten en specificaties

Er zijn 4 verschillende maten.

  • M
  • MW
  • W
  • XW

Persoonlijk advies bij het herstel van het zadel

Het is een behoorlijke uitdaging om uit te vinden wat er mankeert aan het zadel. Sterker nog, het is een onderwerp dat specialistische kennis en kunde vergt. Als je niet 100% zeker weet waar het probleem vandaan komt, dan kun je met onze zadelspecialist contact opnemen. Dat kan uiteraard ook als je het probleem met het zadel nog moet vaststellen of op zoek bent naar een ander zadel. Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel dan 0348-446168. Dat kan van maandag t/m zaterdag. Of stuur een mailtje naar Hans@atorka.nl.

Zadel pasconsult

Een goed zittend en passend zadel is van groot belang voor paard en ruiter. En dat geldt uiteraard ook voor het IJslandse paard. Daarom kun je gebruik maken van een zadelpas consult. Onze zadelspecialist gaat op zoek naar het beste zadel, nieuw of tweede hands, voor jouw IJslander. Op de pagina zadelpas consult kun je lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Of wil je bij ons langskomen in onze showroom? Dat kan, maar maak dan wel even een afspraak. De showroom is geopend van maandag tot vrijdag van 09:00 – 13:00. Ons telefoonnummer is 0348-446168 maar een mailtje sturen kan ook.
Wil jij niets missen van Atorka Ruitersport? Volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Maten

, , ,

Merk

Prydi zadels

Scroll naar top