PUUR Glucosamine

69,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Voor soepele beweging, speciaal ontwikkeld voor paarden en pony’s. Goed voor de opbouw van kraakbeen, houdt gewrichten soepel. Zit in een pot van 500 gram.

Beschrijving

PUUR Glucosamine

PUUR Glucosamine Extra voor soepele beweging. Werkt goed voor de opbouw van kraakbeen en houdt de gewrichten van je paard soepel. Zit in een pot van 500 gram. Op bestelling leveren wij ook de 1 kilo verpakking.

Kijk goed naar de reactie van het paard. Geef de nodige rust, maar zorg ook voor beweging. Bij pijn bij het bewegen is het verstandig om regelmatig korte stukjes met het dier te gaan wandelen. Met name rechtlijnige bewegingen zijn goed om de gewrichten soepel te houden en banden en pezen te versterken. Abrupt stoppen en draaien, zoals bijvoorbeeld spelen met andere dieren moet worden voorkomen. Dit vormt een te grote belasting voor de spieren, pezen en gewrichten.

Let op: de paardenvariant wijkt af van de hondenvariant i.v.m. Gember in PUUR Glucosamine extra / Glucosamine compleet 500g en 1000g voor paard en pony. Wil je de variant voor honden bestellen, neem dan even contact met ons op.

Dosering

Houd je aan de onderstaande dagelijks aanbevolen dosering, tenzij de arts/therapeut anders voorschrijft.

  • Paard 1 maatschep (1 tot 2x daags)
  • Pony 2/3 maatschep (1 tot 2x daags)

De bijgeleverde maatschep bevat ongeveer 9 gram.

Het kan in de praktijk lastig zijn om dit product meerdere malen per dag toe te dienen. In dat geval volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. De reactie kan wel iets langer uitblijven.

Onderhoudsdosering

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening en duur behandeling

Je kunt dit product over het voer geven. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Dit kan bijvoorbeeld met een beetje water of olie, of geef het product door een beetje slobber.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 2 tot 3 weken. Dit product kun je blijvend geven.

Interactie en contra-indicatie

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld links onderaan het etiket of onder de pot.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten