PUUR Hormone Balance

26,95

Leverbaar in ca. 2 werkdagen
Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
Je kunt dit geven aan dieren met een onregelmatige cyclus. Ook bij overmatige gedragsveranderingen, voor of tijdens de hengstigheid bijvoorbeeld. Daarnaast werkt het ook ondersteunend bij het uitblijven van hengstigheid.
SKU PNHOR12010 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

PUUR Hormone Balance

PUUR Hormone Balance. Je kunt dit geven aan dieren met een onregelmatige cyclus. Ook bij overmatige gedragsveranderingen, voor of tijdens de hengstigheid bijvoorbeeld. Daarnaast werkt het ook ondersteunend bij het uitblijven van hengstigheid. Tevens geschikt voor merries die slecht hengstig en lastig drachtig worden, of merries met een te lage melkproductie. Tot slot ook goed te gebruiken voor hengsten en ruinen die teveel last hebben van de mannelijke hormonen. Een verpakking bevat 420 gram.

Samenstelling 100% Vitex Agnus-castus (Monnikspeper).
Werking van de bestanddelen: regulering van hormoonhuishouding bij zowel de vrouwelijke als mannelijke dieren.

Deze informatie is uitsluitend voor intern educatief gebruik en vervangt niet de diagnose en het bijbehorend advies van een dierenarts. De genoemde doseringen zijn indicatief. Interactie met andere geneesmiddelen is aangegeven voor zover bekend. Lees goed de etiketten en check de hoeveelheden van de ingrediënten (ook in combinatie met voeding). Let op, ieder dier is uniek. Een overgevoeligheidsreactie op één van de ingrediënten komt zelden voor maar valt niet volledig uit te sluiten. Kijk goed naar de reactie op het toegediende supplement.

Dosering

Houd je aan de onderstaande dagelijks aanbevolen dosering, tenzij de arts/therapeut anders voorschrijft.

  • Paard 1 maatschap (1 tot 2x daags)
  • Pony 3/4 maatschep (1 tot 2x daags)

De bijgeleverde maatschep bevat ongeveer 4,5 gram.

Het kan in de praktijk lastig zijn om dit product meerdere malen per dag toe te dienen. In dat geval volstaat 1 keer per dag, of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar. De reactie kan wel iets langer uitblijven.

Adviezen voor gebruik

In de meeste gevallen is het raadzaam om het dier eerst te behandelen met een kuur PUUR Detoxi of Phytonics Detox comp en PUUR Hepato of Phytonics Liver comp, voordat PUUR Hormone balance wordt ingezet. De middelen “resetten” als het ware de stofwisseling en ondersteunen de leverfunctie, zodat hormonale problemen die mogelijk een relatie hebben met een verstoorde leverwerking eerst boven water komen. Als de klachten niet (of niet voldoende) verbeteren door een drainage- en/ of leverkuur, is het zinvol om PUUR Hormone Balance in te zetten. Wanneer PUUR Hormone Balance wordt gebruikt ter verbetering van de vruchtbaarheid, dient het gebruik te worden gestaakt bij de eerste tekenen van drachtigheid.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de onderkant van de pot.

Ook geschikt voor honden en katten

Dit product is ook geschikt voor honden en katten. Bij honden en katten dien je je aan de volgende dagelijkse dosering te houden:

  • Hond 1 tot 3 gram
  • Kat 1/2 tot 1 gram

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten