PUUR Respi Herbs

29,95

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:
PUUR Respi Herbs is een kruidenmengsel om de gezondheid van de luchtwegen te bevorderen. De luchtwegkruiden zit in een pot van 500 gram.
SKU PNLUC12055 Categorieën: , , Tags: , , , , ,

Beschrijving

PUUR Respi Herbs

PUUR Respi Herbs een kruidenmengsel om de gezondheid van de luchtwegen te bevorderen. De luchtwegkruiden zit in een pot van 500 gram.

Dosering en toediening

  • Paard 2 maatscheppen
  • Pony ½ maatschep

De bijgeleverde maatschep bevat ongeveer 7,5 gram.

Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven. Wanneer uw dier weer soepel loopt kunt u de dosering verlagen naar de helft van de aangegeven dosering. PUUR Luchtwegenkruiden kan door het voer gegeven worden. Bevochtig het poeder, zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Interactie en contra-indicatie

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Bewaren

Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket(links onderaan) en onder de pot.

Ook geschikt voor honden en katten

Dit product is ook geschikt voor honden en katten. Bij honden en katten dien je je aan de volgende dagelijkse dosering te houden:

  • Hond > 25 kilo = 7,5 gram;
  • Hond 10 – 25 kilo  = 5 gram;
  • Hond < 10 kilo = 2,5 gram;
  • Kat 1 = 2,5 gram.

PUUR voor paarden

PUUR biedt je de mogelijkheid om de gezondheid van je paard of pony natuurlijk te ondersteunen. Bij ongemakken kunnen de producten helpen om de basis aan te pakken. Let wel, de indicaties vervangen niet het advies van een dierenarts.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Klantenservice

Heb je een vraag aan de Atorka Klantenservice? Op de pagina FAQ vind je antwoord op veelgestelde vragen. Staat je antwoord daar niet bij, vraag het ons gerust. Ons telefoonnummer is 0348-446168, maar een mailtje sturen kan ook. 

Je kan natuurlijk ook langskomen in onze shop in Montfoort. Wij zijn op werkdagen open van 9.00 uur tot 14.00 uur. Wil je buiten deze tijden komen? Maak dan even een afspraak, dan zorgen wij dat er iemand is om je te ontvangen.

Als jij niets wilt missen van Atorka Ruitersport, volg ons dan op Facebook of meld je aan voor de Atorka nieuwsbrief.

Gerelateerde producten